Entreprenöriell VD till SHT

Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 juni 2018
Stängs
den 5 augusti 2018
Ref:
SE-13172
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SHT Smart High Tech AB söker nu en VD som kan ta företagets affär till nästa nivå. Forskningen har varit framgångsrik, tekniken är välrenommerad och finansieringen finns på plats. Företagets mission är ledstjärnan: Vår mission är att sälja material och process know-how inom värmehanteringsområdet baserat på teknologier med hög grad av automation. Som VD kommer du att fokusera på utveckla affären på både strategisk och operativ nivå med målsättningen att kommersialisera en eller flera applikationer.

Ditt ansvar blir att tillsammans med dina mycket kompetenta medarbetare utveckla bolagets affär. Du arbetar nära tillsammans med ägare och styrelse i de strategiska frågorna som du sedan ansvarar för att omvandla till aktiviteter. Du är en engagerad ledare som sedan får aktiviteterna att nå de resultat som förväntats och är motorn i att målen nås.

Vi söker dig som har en relevant utbildning på akademisk nivå i kombination med några års erfarenhet av att arbeta kommersiellt med tekniska produkter i en internationell miljö, gärna i ett mindre/medelstort företag. Du är en flexibel och positiv person som kan pendla mellan att vara en kreativ entreprenör som bara ser möjligheter till att vara den som för vissa delar av verksamheten skapar strukturer och ser till att dessa efterlevs.

Vi erbjuder dig ett mångfacetterat uppdrag i en kreativ och utvecklingsorienterad miljö där din insats kommer att uppskattas av många olika intressenter.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV snarast dock senast den

5 augusti via www.mercuriurval.se (ref. SE-13172). Mercuri Urvals konsult Monica Thyresjö 070-6603890 berättar gärna mer om rollen.