Regional Manager Systems South till Knightec

Rekryterare
Knightec AB
Plats
Lund
Annonserat
den 29 juni 2018
Stängs
den 13 augusti 2018
Ref:
SE-13147
Kontakta
Gösta Tydesten
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Knightec söker en driven Regional Manager till affärsområdet Systems med placering i Lund.

Du rapporterar till Business Unit Manager för Systems och ingår i ledningsgruppen för Systems i Sverige.

Regional Manager ansvarar för att leda och utveckla affärsområdet i sin region, såväl operativt som strategiskt. En betydande del är att bryta ner och verkställa övergripande strategier och affärsplan. Syftet är att stärka företagets position genom utveckling av affären mot en större andel nya prismodeller, strategiska affärer, specialist- och teamåtaganden samt vidareförädling av företagskulturen där verkställandet av ett fungerande kunskapsutbyte och mångfald är väsentligt.

Det övergripande målet är att lyfta och stärka affären i regionen från 20 MSEK till 40-50 MSEK, framförallt på mjukvaru-/hårdvarusidan. Detta innebär bl a att utveckla nya kunder inom segmentet parallellt med vidareutveckling av befintliga kunder inom automationssidan med tillhörande tillväxt och rekrytering av medarbetare.

Tjänsten innebär fullt resultat- och personalansvar för affärsområdet i regionen som idag har 20 medarbetare verksamma inom elektronik, mjukvara, elkonstruktion och automation.

Knightec erbjuder en attraktiv arbetsplats med mycket kompetenta medarbetare och med en företagskultur som präglas av högt kundfokus, snabba förändringar och framåtanda där människan är i centrum.

Vi söker dig som har några års ledarerfarenhet inom tjänsteförsäljning, gärna från teknikkonsultbranschen.  Du har erfarenhet från produktutveckling och har god förståelse för de teknikområden som Knightec verkar inom och har kännedom om mjuk- och hårdvaruutveckling. Du brinner för affärsutveckling och ledarskap och ser helheten och affärsnyttan i tekniska frågeställningar. Du är en duktig kommunikatör, prestigelös och förtroendeingivande relationsbyggare med ett coachande ledarskap.

Vi tror du har någon form av högskoleutbildning i kombination med några års chefserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska och vi ser gärna att du har ett väl upparbetat nätverk i regionen och motiveras av att arbeta såväl strategiskt som operativt.

Låter det intressant? Välkommen med ansökan, personligt brev och CV, senast den 13 augusti 2018 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13147). Vi behandlar ansökningarna löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Frågor besvaras av våra konsulter på Mercuri Urval, Gösta Tydesten, direkt/mobil 0733-66 75 78 samt Christian Nyhlén, direkt/mobil 0733-66 75 76.

Om företaget
Knightec är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap som vågar vara bäst, överträffar förväntningar och visar omtanke för sina medarbetare och kunder.  Företagets kompetens och kunder finns framförallt inom Life Science, Fordon, Försvar, Energi, Förpackning och Industri. Knightec har idag mer än 550 medarbetare fördelade på nio orter från Umeå i norr till Lund i söder, som jobbar utifrån affärsidén att öka kundernas och medarbetarnas konkurrenskraft inom företagets verksamhetsområden.

För mer information om Knightec: www.knightec.se