Sekreterare till verksamhetsområde Bank hos FI

Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 juli 2018
Stängs
den 8 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som sekreterare arbetar du med att vara ett administrativt stöd åt våra staber och verksamhetsområden. Du kommer bland annat att arbeta med att boka såväl interna som externa möten samt ha kontroll på inkommande mejl, kalendrar och telefonsamtal. Du kommer även att hjälpa till med att boka och planera möten, resor samt övrig administration, exempelvis dokumenthantering och uppföljning och utbildningsadministration. Även enklare ekonomiadministration ingår samt uppdatering av intranätet.

Du kommer att ingå i en grupp av sekreterare som alla arbetar självständigt inom eget område men med ett gemensamt ansvar för att täcka upp för varandra.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet som sekreterare och/eller receptionist. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i Officepaketet. Tidigare erfarenhet från myndighet är meriterande.

Som person är du tillmötesgående, strukturerad, självgående, framåtblickande och prestigelös. Du planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är även uthållig, självgående och duktig på att ta initiativ och hitta lösningar. Ditt arbete kännetecknas av en hög servicekänsla och en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR-staben via växeln, på 08-408 980 00.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 8 augusti 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!