Bording söker Försäljningschef

Rekryterare
Bording AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 juli 2018
Stängs
den 16 augusti 2018
Kontakta
Hendrik Dahlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Bording söker Försäljningschef
Det finns en gedigen kompetens i de olika Bordingföretagen vars bredd är unik på marknaden. Våra systerföretag kompletterar varandra på ett sätt som få andra kan. Vi har det stora bolagets muskler och ekonomiska resurser och det lilla bolagets service och omtanke om våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Som Försäljningschef för den Svenska verksamheten leder du ett team om åtta Key Account Managers. Du ingår i Bording Sveriges ledningsgrupp och rapporterar till VD. Ditt övergripande ansvar är att positionera Bording på den svenska marknaden, vilket du gör genom att tillsammans med ditt team skapa en kommersiell struktur samt en stark sälj- och marknadskultur i bolaget. 

Under din operativa ledning skapar ni gemensamt nya kundaffärer samt vidareutvecklar befintliga affärer strategisk och långsiktigt. Du driver teamet gentemot uppsatta budgetmål och arbetar med strukturerad och löpande uppföljning genom en tydlig och effektiv säljprocess. Du ansvarar för att kontinuerligt säkerställa rätt kompetens inom gruppen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt gedigen erfarenhet av B2B försäljning. Du har dokumenterad erfarenhet av bidra till lönsam tillväxt genom en strukturerad och effektiv säljprocess samt ett stort eget nätverk. Det är meriterande om du har erfarenhet av CRM verktyg. 

Som Försäljningschef har du erfarenhet av att leda seniora säljteam genom tydligt och målstyrd budgetuppföljning. Du bidrar även själv till teamets framgång genom egna kunder och förmåga till nykundsbearbetning. Du har såväl vilja och förmåga att med operativt eget ansvar och ett tydligt strategiskt fokus utveckla Bordings försäljning tillsammans med hela bolaget. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bording med Ogunsen Executive Search. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hendrik Dahlgren, Seniorkonsult 070-471 59 03 eller Christina Singelman, Researchkonsult 073-421 79 87. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Bording AB är en del av det danska börsnoterade F.E Bording som har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Bordinggruppen består av 14 hel- eller delägda bolag, som arbetar inom tre kompetensområden: Rådgivning, Crossmedia/Logistik och IT-lösningar. I den svenska verksamheten är man 80 anställda och omsätter 200 mkr. Bording arbetar med Marketing Communication Services. Vårt mål är att hjälpa dig som kund att ta fram kundkommunikation som skapar affärer. Alla Bordings tjänster och lösningar har sin utgångspunkt i att frigöra resurser hos dig så du kan fokusera på din egen kärnverksamhet