Junior HR-specialist till FI

Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 juli 2018
Stängs
den 7 augusti 2018
Kontakta
Linda Ullman
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som junior HR-specialist på HR-staben ansvarar du för rekryterings- och övrig HR-administration så som att skriva och publicera annonser, genomföra referenstagningar, ta fram anställningsavtal och diarieföra handlingar. Även utbildningsadministration, uppdatering på intranätet, sammanställning av statistik och ansvar för HR-stabens gemensamma mailinkorg ingår i dina uppgifter. Övriga HR-administrativa uppgifter kan förekomma.

Tjänsten innebär tätt samarbete internt, främst inom den egna staben, men också med kollegor inom andra delar av Finansinspektionen (FI).

Vi söker dig som har personalvetenskaplig examen eller motsvarande. Du har goda kunskaper i Officeprogrammen. Erfarenhet av rekryteringssystemet ReachMee, ekonomisystemet Agresso och diariesystemet Platina är meriterande. Viss erfarenhet av rekryterings- och övrig HR-administration, exempelvis från sommarjobb eller arbete parallellt med studier är en fördel.

Som person är du analytisk, självgående, uthållig och serviceinriktad. Du bidrar med gott samarbete och ett strukturerat arbetssätt. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Linda Ullman, HR-chef på 08-408 980 88.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning. 

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg senast den 7 augusti 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att användas som en del av rekryteringsprocessen.  

Om oss
FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!