Samordnare mot matchfixning till Lotteriinspektionen

Plats
Strängnäs
Annonserat
den 3 juli 2018
Stängs
den 3 augusti 2018
Ref:
Dnr 18Li7115
Kontakta
Patrik Gustavsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara en del av Sveriges nya spelmyndighet? Riksdagen fattade i juni 2018 beslut om att från 1 januari 2019 införa ett licenssystem och en spelmarknad i konkurrens. För att möta våra nya uppgifter söker Lotteriinspektionen en samordnare mot matchfixning. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler med fem minuters promenad till Strängnäs nya resecentrum. Med tåg tar det 50 minuter till Stockholm och 18 minuter till Eskilstuna.

En av de centrala delarna i den nya lagstiftningen är arbetet mot matchfixning och spelfusk. Med anledning av detta föreslås att ett särskilt råd inrättas vid spelmyndigheten för att motverka matchfixning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara placerad vid den Operativa avdelningen som ansvarar för tillståndsgivningen och tillsynen av den svenska spelmarknaden. Som samordnare har du till uppgift att hantera olika frågor kopplade mot matchfixning och vara rådgivande till ledningen i dessa frågor. I arbetet ingår att koordinera arbetet inom rådet mot matchfixning, samverka med andra myndigheter och organisationer, delta i internationella samarbeten samt utbilda och informera i dessa frågor. Initialt kommer arbetet att handla om att formalisera myndighetens arbete med frågor kopplade mot matchfixning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning inom juridik, samhällsvetenskap eller annan utbildning eller erfarenhet som myndigheten bedömer som relevant för tjänsten. Det är meriterande om du har jobbat med frågor kopplat mot området eller arbetat i en samordnande funktion för att förstå innebörden i uppdraget. Det är även meriterande med erfarenhet från statlig verksamhet.

Personliga egenskaper
Arbetet ställer höga krav på kommunikativ förmåga, förmåga att skapa goda relationer samt att se åtaganden och uppdrag ur olika perspektiv. Du har ett problemlösande angreppssätt, är kreativ, drivande och tar egna initiativ. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo samt har hög integritet. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Lotteriinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av Tf. Chef Operativa avdelningen Patrik Gustavsson, 0152-650 185. Fackliga kontaktpersoner är Åse Didriksson (SACO), 0152-650 173 och Eva-Britt Öberg (ST), 0152-650 148.

Ansök senast 2018-08-03

Skicka din ansökan med personligt brev, CV, referenser och löneanspråk till registrator@lotteriinspektionen.se Ansökan ska vara Lotteriinspektionen tillhanda senast den 3 augusti 2018.

Märk din ansökan med Dnr 18Li7115.