Junior Business Controller till välkänt bolag!

Rekryterare
SJR
Plats
Malmö
Annonserat
den 5 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Kontakta
Caroline Ruscic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Junior Business Controller till välkänt bolag!
Nu söker vi en Junior Business Controller för vår kunds räkning, ett välkänt bolag med huvudkontor i Malmö. Du kommer arbeta i en verksamhetsnära och bred roll där du stöttar verksamhetschefer och Controllerteamet i det dagliga arbetet. Tycker du om att ta ansvar samt har en vilja och ett driv för att utvecklas i din yrkesroll kan du vara den vi söker!  Uppdraget är på heltid med start i augusti/september och löper initialt på under en sexmånadersperiod.

Din roll
Som Junior Business Controller kommer du att arbeta brett med varierande arbetsuppgifter. Huvudsakligen kommer dessa innefatta att arbeta fram rapporter, sammanställa och analysera siffror samt kommunicera dessa med verksamheten. Du kommer att jobba med bokslut och prognoser av den operativa verksamheten och agera som stöd till verksamhetschefer och hjälpa avdelningens mer seniora Business Controllers.

Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av ekonomistyrning och arbetsmoment som bokslut, prognoser och budgetering. Du har god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem. Att vara flytande i Engelska är ett krav då språket används internt. Vidare har du även eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Vem är du?
Vi ser att du är en engagerad och driven person som är full av energi och är redo för nästa utmaning i din karriär. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta i där det behövs, ingen uppgift är för stor eller för liten för dig. Du är självgående och tar gärna egna initiativ. Rollen innebär många kontaktytor därför är det viktigt att du är kommunikativ och trygg i att skapa kontakt med andra människor.

Din ansökan
Känner du igen dig i beskrivning ovan? Då har du ingen tid att förlora! Skicka in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på 0766-471619. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.