Redovisningsekonom till uppdrag i Kristianstad

Rekryterare
SJR
Plats
Kristianstad
Annonserat
den 5 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Kontakta
Charlotta Jerleke
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till uppdrag i KristianstadÄr du en erfaren redovisningsekonom som är redo för nya utmaningar? Då ska du titta hit!

För vår kunds räkning i Kristianstad söker vi nu en lugn och självgående redovisningsekonom som är trygg i sin redovisning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och för rätt person finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Arbetsuppgifter
Detta är en tjänst för dig som vill arbeta brett inom redovisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut
  • Årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Budgetarbete
  • Moms, skatt och deklarationer

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du känner dig hemma och trygg i din redovisning och har även en god systemvana. Svenska och engelska skriver och talar du flytande.

Vi ser att du är en lugn, trygg och förtroendeingivande person som har lätt för att kommunicera och skapa kontakt med andra. Du är nyfiken och tar gärna initiativ till utveckling och har en förmåga att se utanför ramarna. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med ett stort ansvar och har ett systematiskt och proaktivt tillvägagångssätt. Vidare är du social och trivs med att ha andra människor runtomkring dig och kommer agera i en central roll med många kontaktytor. 

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på 040-665 51 03. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.