Key Account Manager till Kamstup

Rekryterare
Kamstrup AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Ref:
SE-13184
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kamstrup är just nu inne i en expansiv fas och behöver därför stärka sin Svenska säljorganisation med en Key Account Manager.

Vår nye Key Account Manager ska primärt arbeta med ett antal större kunder, men i jobbet ingår förutom de rena säljuppgifterna även att utveckla Kamstrups erbjudande i enlighet med kundernas behov.

Som Key Account Manager kommer du att utveckla och upprätthålla en pipeline av prospekts och leda kunden genom försäljningsprocessen.

Du kommer att fokusera på att bygga långsiktiga relationer med framtida och nuvarande affärspartners, samt själv men även tillsammans med övriga säljare driva och stänga affärer. Din placering är på det svenska huvudkontoret, beläget i Täby, men du kommer att ha hela Sverige som arbetsplats.

För att lyckas i rollen som Key Account Manager hos Kamstrup, vill vi att du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och att du kan använda din förmåga att utveckla affärstrategien och affärerna. Vidare  är det mycket viktigt att du är en lagspelare som alltid sätter bolagets och teamets bästa i första rummet.

Du måste ha dokumenterat goda säljresultat och dessutom vara mycket affärs- och kundorienterad. För att passa in i vår organisation är du en god förebild för övriga Key Account Managers genom att föregå med gott exempel.

Kvalifikationer:
Vi ser att du gärna har;

  • minst 5 års erfarenhet av framgångsrik försäljning av tekniska system, helst inom Energi, IT eller Telekom.

  • förhandlingsvana och teknisk förståelse.

  • erfarenhet från offentliga upphandlingar (LOU).

  • minst gymnasieexamen gärna med inriktning mot teknik (Akademisk examen är meriterande).

  • svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du sålt eller har ett upparbetat nätverk gentemot elnätsbolag. Erfarenhet av försäljning på den Skandinaviska marknaden är också meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Vänligen ansök via www.mercuriurval.se senast den 19 augusti, 2018.

Vi hanterar ansökningar löpande och finns att kontakta för eventuella frågor från den 6 Augusti.

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Helena Stenlund, konsult på Mercuri Urval via helena.stenlund@mercuriurval.com, Tel 08-50645005 alternativt Hans Blecher, konsult på Mercuri Urval via hans.blecher@mercuriurval.com, Tel 08-50645049.

Om oss
Kamstup är världsledande leverantör av intelligenta energi- och vattenmätarlösningar. Företaget levererar innovativa mätarlösningar till el, värme, kylning  till företag inom el-, energi- och undermätning. Kamstrup AB är den svenska delen av den internationella organisationen Kamstrup som ägs av det Danska oljebolaget OK och deras energi- och vattenmätare finns installerade i bostäder samt offentliga byggnader över hela världen.

Som ett av få företag inom mätbranschen erbjuder Kamstrup kompletta Multi-utility system baserade på ett brett produktutbud, med allt från mätare till dataanalys. Det breda sortimentet av produkter och tjänster gör att man kan möta alla behov inom området.

I Sverige är Kamstrup representerad av Kamstrup AB. Kamstrup AB servar primärt den svenska marknaden. Kamstrup har idag en ledande position på marknaden och målet är att stärka denna position ytterligare.