Tillväxt- och försäljningsansvarig till Veteranpoolen

Rekryterare
Veteranpoolen
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 juli 2018
Stängs
den 20 augusti 2018
Kontakta
Mia Roos
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation har vi en tillväxt på över 30% per år och omsatte 2017 ca 220 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 41 lokalkontor i Sverige och har sitt huvudkontor i Kungsbacka. Vi skapar ett bättre samhälle genom veteraners kompetens och drivkraft. Läs mer på www.veteranpoolen.se

Rollen som tillväxt och försäljningsansvarig innebär ansvar för ett 10-tal utvalda kontor, där du jobbar nära duktiga franchisetagare med proaktivt och effektivt stöd i såväl operativa som strategiska frågor. Genom coachning och stöttning bidrar du till att framgångsrikt driva Veteranpoolens koncept lokalt och till den fortsatta expansionen.

Stort fokus i rollen ligger på att affärsutveckla Veteranpoolens bemanningsaffär och leveransförmåga genom att vidareutveckla och tydliggöra säljstrategier, sätta rutiner för nyckeltal och uppföljning samt proaktivt driva försäljning tillsammans med kontoren.

Vi söker dig som med inspirerande ledarskap och coachande förhållningssätt har lyckats väl med försäljningsresultat mot tjänsteföretag. Lämplig bakgrund är inom service- eller bemanningsbranschen och du har ett starkt engagemang för att bidra till en bättre vardag för både våra kunder och veteraner. Erfarenhet av att arbeta i ett snabbväxande, entreprenöriellt företag med högt tempo ger goda förutsättningar att lyckas.

Din profil är mycket affärsinriktad och din personlighet präglas av hög energinivå, stark drivkraft och vilja att leverera resultat. Du uppfattas som en inspirerande person som brinner för ditt uppdrag men är samtidigt uthållig och långsiktig. Du har dokumenterat goda resultat inom långsiktig relationsförsäljning och du är positiv och lönsamhetsinriktad och har fokus på mål och framgång.

Veteranpoolen satsar och det här är en ny tjänst med försäljningsinriktning. Nyligen fullföljdes även rekrytering av en Tillväxt- och rekryteringsansvarig med fokus på utveckling av effektiva verktyg och processer i bemanningsleveransen.

I den här rekryteringen samarbetar Veteranpoolen med Maquire. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 20 augusti. Vid frågor, kontakta Mia Roos på 0723-28 22 53. Under perioden 11 juli till 13 augusti är det begränsade möjligheter att svara på frågor.