VD till Lunet AB

Rekryterare
Lunet AB
Plats
Luleå
Annonserat
den 11 juli 2018
Stängs
den 20 augusti 2018
Ref:
47277
Kontakta
Jens Lundqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Detta är chansen att ta nästa steg i din karriär. Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du med stor handlingsfrihet arbetar i nära samverkan med både kommun och näringslivet. VD-rollen ger dig en unik chans att vara med och utveckla en av de mest betydelsefulla infrastrukturer vi har i vårt samhälle och på ett stimulerande sätt få vara en del av samhällsutvecklingen och digitaliseringen.

ROLL
Som VD kommer du att ansvara för den dagliga driften av bolaget samt dess strategiska utveckling. Med hjälp av en väl fungerande organisation blir din uppgift att fortsätta utvecklingen av vår verksamhet i Luleå mot hög kundnöjdhet, god personalnöjdhet och ett kunderbjudande i kombination med en leverans som överträffar kundernas förväntningar. För att lyckas behöver du vara en engagerad, trygg och kommunikativ ledare som tror på ett modernt teamorienterat ledarskap.  

PROFIL
Vi söker dig som har ledarerfarenhet och känner dig bekväm med ekonomiskt ansvar. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och att du tidigt ser eventuella förändringar på marknaden och vidtar nödvändiga åtgärder. Vi tror att du tidigare har arbetat med att utveckla affärer som kundansvarig eller chef och har ingått i en bolagsledning. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat inom bredbandsverksamhet eller liknade så är det extra meriterande. Som person är du nyfiken, drivande och har lätt för att skapa relationer. Du har ett strukturerat och lösningsfokuserat arbetssätt.

ÄR DU INTRESSERAD?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden men befattningen kommer inte att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Ansökan sker via länken nedan eller via www.experis.se Jobid: 47277

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Styrelseordförande Jens Lundqvist, telefon 070-776 4501.Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, telefon 070-3774891.

OM BOLAGET
Lunet AB bildades i början av 2007 och är ett bolag som ägs till lika delar av Luleå Energi AB och Lulebo AB. Lunet har 17 anställda och omsätter ca 65 mkr årligen. Kontoret är beläget i centrala Luleå med fina lokaler på Smedjegatan 11.

Välkommen med din ansökan!