Junior Rekryteringskonsult till Gazella, Stockholm

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juli 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Ref:
2261
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu rekryterar Gazella en Junior Rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa! Vi fortsätter att expandera vår verksamhet, vilket innebär att vi även kommer att utöka vår personalstyrka. De senaste åren har vi vuxit med 50 % varje år och har som mål att fortsätta på samma spår. Vi efterlyser dig som är driven och som vill vara del av ett härligt gäng i en fartfylld miljö. För att trivas på Gazella så bör du vara ambitiös och professionell, med ett intresse för sociala möten. Dessutom så tror vi att du är en lagspelare med ett stort hjärta som sätter laget före jaget.

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö i kombination med kompetenta medarbetare. Vi strävar ständigt efter att utveckla företaget och att ligga i framkant när det gäller digitalisering och marknadsföring. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. För att se mer av detta, titta gärna närmare på vår Instagram; gazella.se.

Som junior rekryterare kommer du att ha en kommunikativ och analytisk roll med ansvar för att söka fram, intervjua, bedöma och slutligen presentera kompetenta kandidater för våra klientbolag. Du samarbetar med seniora kollegor men kommer att ges mycket självständigt ansvar och goda möjligheter till att fortsätta utveckla din förståelse inom ekonomiområdet.

Intervjuer för tjänsten kommer att påbörjas inom kort så vi rekommenderar dig att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Aktivt delta i rekryteringsprocesser, under intervjuer, helhetsbedömningar och tester
  • Analysera och kartlägga möjliga sökvägar att finna matchande profiler för specifika konsult- och rekryteringsuppdrag med rådgivning från interna specialister inom Gazellas affärsområden
  • Med stöd av dina kollegor ska du proaktivt jobba för att finna rätt profiler för uppdraget genom externa databasföretag, vårt searchverktyg och sociala medier
  • Jobba med att bygga upp Gazellas interna kandidatnätverk genom att kontakta intressanta profiler för att introducera specifika konsult- och rekryteringsuppdrag
  • Vara delaktig i vidareutvecklingen av våra processer och vårt egenutvecklade search- och projektverktyg med tillhörande kandidatbank anpassad för ekonomer

Erfarenhet
Vi söker dig som har läst mot eller har en akademisk examen inom ekonomi, juridik eller personalvetenskap. Tidigare erfarenhet av arbete under studierna är meriterande, men inget krav. Tjänsten ställer höga krav på din sociala förmåga och vi ser därför gärna att du har erfarenhet av att arbeta med människor, eller har fått liknande erfarenhet från ett idrottssammanhang. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du prestigelös, kommunikativ och strukturerad. Du är målinriktad och en teamplayer av rang. För att kunna driva uppdraget i mål, från order till placerad kandidat krävs det att du har en förmåga att kunna organisera och planera ditt arbete själv och du håller en hög kvalitetsnivå i allt du tar dig an. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. Vidare har du en stark förmåga att ta initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet. På Gazella så arbetar vi tillsammans som ett lag och därför lägger vi stor vikt vid att du trivs bra i ett sådant klimat.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 100 anställda, varav ca 25 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. Dessutom, för att hålla teamkänslan på topp, avslutar vi varje vecka med en gemensam AW och under månaderna ordnas en rad olika teamaktiviteter, såsom träning, sportaktiviteter och restaurangbesök. 

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.