Controller till Bra Bil, Stockholm

Rekryterare
Bra Bil
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juli 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Kontakta
Simon Jordal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Controller till Bra BilBra Bil söker en affärsdriven Controller. Som Controller har du en bred och verksamhetsnära roll där du hanterar alltifrån bokslutsarbete till deltagande i ledningsgrupp. Du tar fram prognos, gör budget, följer upp och analyserar bolagens resultat samtidigt som du bistår med ad hoc-uppgifter. Du är en del av ett mindre controlling-team och du rapporterar till CFO.

Kontoret är beläget på Mätarvägen i Kungsängen i anslutning till en utav Bra Bils bilanläggningar. Här arbetar du tillsammans med engagerade medarbetare varav 13 utgör ekonomiavdelningen. Du välkomnas till en avslappnad arbetsplats med högt tempo och positiva kundupplevelser i fokus.

Detta är en rekrytering med anställning hos Bra Bil Sverige AB. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Arbetsuppgifter
Som Controller hanterar du ekonomisk uppföljning och analys av företagets verksamhet inom delar såsom bilförsäljning, verkstad, reservdelsförsäljning, finans- och försäkringsförsäljning. Du har en central roll på företaget där du servar kollegor på samtliga avdelningar med controlling-relaterade frågor samtidigt som du även har en extern kontaktyta mot exempelvis revisorer.

Som Controller hanterar du arbetsuppgifter såsom:

  • Bokslutsarbete
  • Sammanställning och rapportering av resultaträkning
  • Deltagande i ledningsgrupp för koncernbolag
  • Analysarbete - kontinuerligt och ad hoc
  • Prognostisering och budgetering av koncernbolag
  • Löpande förbättringsarbete

Det här är tjänsten för dig som ser affären och dess koppling mellan siffror och människor. Du välkomnas till en väletablerad och expanderande motoraktör som vill se dig lyckas samtidigt som du utvecklas tillsammans med dem!

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har genomfört akademiska studier inom ekonomi. Vi söker dig som har arbetat minst 3 år inom controlling eller revision. Vi ser gärna att du har arbetat inom detaljhandel eller annan relevant bransch sedan tidigare. Du har vana, intresse och ser möjligheter i IT-miljöer. Du har goda kunskaper i Excel. Du formulerar dig väl i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, prestigelös och engagerad i ditt arbete. Du har ett gott analytiskt sinne som gör att du har lätt att sätta dig in i nytt och kommer med konstruktiva förbättringsidéer. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra samtidigt som du fungerar utmärkt i självständigt arbete. 

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Bra Bil Sverige AB. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Bra Bil med SJR. Urval och intervjuer sker löpande och eftersom tillträde till tjänsten är så snart som möjligt rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Simon Jordal/Recruitment Consultant, 0766-47 16 39.

Om oss
Bra Bil koncernen är en auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Koncernen utgörs av sex Bra Bil anläggningar; Göteborg, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping och Bålsta. Sedan en tid ingår även Anders H Bilplåt i koncernen med två anläggningar i Bro & Enköping. Bra Bil jobbar för en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa, miljö för en hållbar framtid. Vi ska långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt.