VD till Baricol Bariatrics, Göteborg

Plats
Göteborg
Annonserat
den 16 juli 2018
Stängs
den 20 augusti 2018
Kontakta
Eva Andersson Jensen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Baricol är en stark utmanare i sin bransch och befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Som VD finns det goda möjligheter att driva bolaget med fortsatt lönsam tillväxt till ett nästa steg. Du har fullt personalansvar för 3 medarbetare. Placeringsort är Göteborg.

Ansvar och arbetsuppgifter

  • Fullt resultatansvar
  • Skapa struktur och processer
  • Bygga upp en handlingskraftig organisation i alla funktioner
  • Övergripande försäljningsansvar
  • Stå för affärsmannaskap och försäljningsutveckling
  • Kontaktperson för internationella agenter och återförsäljare

Vi söker dig som har god förmåga att bygga organisation och skapa struktur samt gedigen kommersiell erfarenhet. Det här kan vara ditt första VD jobb, och du har framgångsrikt arbetat med affärsutveckling, försäljning och förhandling och har med fördel erfarenhet från försäljning av läkemedel, livsmedel och/eller kosttillskott. Din systemförståelse och ditt intresse för att utveckla e-handel är hög. Du har goda ekonomiska kunskaper och har haft både personal- och resultatansvar.

Som person är du handlingskraftig och entreprenöriell. Du har fokus på lönsamhet och resultat och rör dig enkelt mellan vision, strategi och operativa uppgifter. Med din inspirerande ledarstil skapar du en bra laganda, motiverar, driver och entusiasmerar. Du är metodisk, strukturerad och arbetar med tydliga processer och uppföljning. Du har vana av att rapportera och talar och skriver engelska obehindrat.

I den här rekryteringen samarbetar Baricol med Maquire. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 20 augusti. Under perioden 11 juli till 13 augusti är det begränsad tillgänglighet för att få svar på frågor. Frågor besvaras från och med den 13 augusti av Eva Andersson Jensen på 076-338 80 03.

Om oss
Baricol Bariatrics AB utvecklar, producerar och säljer skräddarsydda produkter och tjänster för personer som genomgått en överviktsoperation. Gemensamt för personerna verksamma inom företaget Baricol Bariatrics AB är specialintresset för överviktskirurgi. Dessutom samarbetar företaget med några av Nordens främsta obesitaskirurger, dietister och forskare. Vi är ett svenskt bolag med engagerade ägare, däribland statliga Almi Invest. Baricol kommer att omsätta 11-12 miljoner 2018 och har tre anställda i Sverige samt verksamhet i UK samt Mellanöstern. Läs gärna mer på www.baricol.s