Business controller till ett välkänt noterat bolag i Stockholm

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 juli 2018
Stängs
den 26 augusti 2018
Kontakta
Anna Berggren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Business controller till ett välkänt noterat bolag i Stockholm.
Nu söker vi en Business controller för vår kunds räkning, till ett väkänt noterat bolag i Stockholm. Du kommer att arbeta med rapportering och analys av ett av företagets Affärsområden.

Du kommer tillsammans med lokala Ekonomichefer kvalitetssäkra månads- och kvartalsresultat. Vidare kommer du att ta fram prognoser och budgets för verksamheten. Du är en person som är självgående, analytisk och besitter mycket goda kunskaper i Excel. Uppdraget är på heltid med start i augusti/september och löper initialt på under en sexmånadersperiod.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Månads-  och kvartalsrapporting av affärsområdet
  • Analys av utfall mot budget och forecast
  • Forecast och Budget
  • Investeringsanalyser
  • Ad hoc analyser
  • Affärsstöd mot chefer och lokala Ekonomichefer

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är Civilekonom eller motsvarande. Du har tidigare arbetat några år med kvalificerat controllerarbete och är med största sannolikhet Business Controller i ett större företag eller ekonomichef i en mindre verksamhet.

Vem är du?
Du är en person med god självdisciplin, som är självgående och kan växla mellan helhetsperspektiv och förstå att detaljerna är viktiga. Du har lätt för att analysera, se mönster och föreslå lösningar. Du skapar förtroende med chefer och medarbetare genom pedagogiskt, saklig och ärlig kommunikation. Du ar ett utpräglat sinne för kvalitet och kan jobba mot deadlines.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Ansökan
Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef, Anna Berggren på telefonnr: 070-471 59 16. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.