Förändringsinriktad Redovisningschef, Helsingborg

Rekryterare
SJR
Plats
Helsingborg
Annonserat
den 18 juli 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Kontakta
Charlotta Jerleke
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Förändringsinriktad RedovisningschefSJR har nu nöjet att leta efter en driven redovisningschef med glimten i ögat till vår kund i Helsingborg! 

Gillar du att arbeta strategiskt, leda förändringsarbete och att inspirera och utmana dina medarbetare? Är du dessutom en duktig redovisare med flera års erfarenhet inom redovisning? Ta då chansen i sommar - sök till denna tjänst! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och löper initialt på under en åttamånadersperiod.

Vad tjänsten erbjuder dig
Som redovisningschef präglas ditt arbete av strategi och förändringsarbete. Stort fokus ligger på att effektivisera och utveckla processer och att skapa en långsiktig struktur för avdelningen. Avdelningen består idag av flera redovisningsekonomer som tillsammans med redovisningschefen sköter den löpande redovisningen. Ditt arbete innebär även att utmana, inspirera och engagera dina medarbetare till att komma med input och att tänka i nya tankebanor. 

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet som redovisningschef i bakfickan. Du har en bred förståelse för redovisning och har en förmåga att kunna se till helheten. För denna tjänst behöver du ha vana av att leda förändringsarbete och att utveckla och effektivisera processer. Därför är det viktigt att du besitter utmärkta ledaregenskaper och är tydlig i din kommunikation. Vidare tror vi att du har ett systematiskt arbetssätt och ett inneboende lugn som smittar av sig till andra.

Som person är du social, positiv och handlingskraftig. Du har ett starkt driv och är en engagerad lagspelare som trivs att samarbeta med andra.  Vidare har du även en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. 

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på 040-665 51 03.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.