HR Specialist Operations till Lund

Rekryterare
SJR
Plats
Lund
Annonserat
den 20 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Kontakta
Anna Nilsson
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

HR Specialist Operations till Lund
För ett 6 månaders uppdrag söker vi en HR specialist med några års erfarenhet och med systemintresse. Uppdraget kan vara både på heltid och deltid och önskad start är i slutet på augusti/början av september.

Om tjänsten
Vi söker en HR specialist tillhörande Operations där du kommer att verka som ett stöd mot de nordiska cheferna och medarbetarna samt även mot HR i de nordiska länderna. Du kommer att arbeta med en hel del rapportering, uppdatering av processer och du kommer att ha mycket kontakt ut i organisationen, främst i Norden. Det är en bred HR funktion där du hanterar administration kring löner, förmåner och pensioner, systemuppdateringar vid organisationsförändringar samt uppföljningar av desamma. Du stöttar även länderna i lönefrågor, revisioner etc. 

Vem är du?
Vi ser att du är utbildad inom HR och har några års erfarenhet av brett HR arbete. Du har arbetat processinriktat och med god vana av HR system och Excel. Du är administrativt och strukturellt driven och van vid att varva olika uppgifter.

Som person trivs du med att ingå i laget och samtidigt ha ditt eget ansvarsområde och van att driva dina uppgifter självständigt. Du trivs i en dynamisk och föränderlig miljö där kontaktytorna är många.

Ansökan
Sök gärna tjänsten direkt, har du frågor är du varmt välkommen med dessa till Anna Nilsson, 0766-471612 och hon är tillgänglig efter semester den 14/8. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.