Redovisningsekonom till fastighetsbolag på Stureplan

Rekryterare
Estea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Kontakta
Mari Jehrlander
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom
Nu söker vi en redovisningsekonom som tycker om att jobba brett med ekonomiuppgifter. Du kommer att ansvara för 15 bolag där du självständigt hanterar redovisningen. Tjänsten jobbar nära bolagets controllers och rapporterar till ekonomichefen. Estea sitter i stora ljusa lokaler på Stureplan/Stockholm.

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Fakturering
  • Betalningar
  • Skatt och fastighetsmoms
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Kontakt med hyresgäster, banker, revisorer och andra externa kontakter

Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta brett med ekonomiuppgifter och tar stort eget ansvar. Du är van att arbeta självständigt men trivs även med att arbeta i ett team där du bidrar med positiv energi. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Som person har du lätt för att anpassa dig efter nya situationer, är noggrann, prestigelös, analytisk och tycker om att utmanas i ditt arbete. Rollen innebär många kontakter i organisationen så det är viktigt att du är social och kommunikativ.

Du erbjuds
Du kommer att vara en viktig del av vårt team och ingå i en dynamisk arbetsgrupp. Stämningen hos bolaget präglas av driv och engagemang i en familjär miljö. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Estea med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander, mari.jehrlander@jurek.se alternativt 0736-12 05 55. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
Mari.Jehrlander@jurek.se

Om verksamheten
​Estea är ett oberoende fastighets- och förvaltningsbolag som verkar på de nordiska fastighets- och kapitalmarknaderna. Verksamheten är fokuserad på att äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter. Affärsmodellen innebär att Estea AB genom förvaltningsuppdrag tillhandahåller teknisk, administrativ och finansiell förvaltning av fastigheter och fastighetsägande bolag. Bland investerarna i de verksamhetsbolag som Estea förvaltar finns institutioner, stiftelser och privata investerare. Estea har varit verksamt sedan 2002. Läs gärna mer på:www.estea.se

Liknande jobb

Liknande jobb