Redovisningsekonom till Fora

Rekryterare
Fora
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 25 juli 2018
Stängs
den 24 augusti 2018
Kontakta
Simon Jordal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till Fora

FINANCE Excellence – Stockholm

Fora befinner sig i en spännande och utmanande förändringsresa med stora satsningar inom digitalisering och processeffektivisering. Målet är nöjdare kunder och en stärkt kundupplevelse. Framgången ligger i kraften och kunskapen hos våra medarbetare och i vår kultur som verkar för ständiga förbättringar och personlig utveckling.

Ekonomifunktionen utgörs av avdelningarna Projektkontor, Riskhantering, Controlling samt Redovisning. Till Redovisningsgruppen söker vi nu en Redovisningsekonom.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom hanterar du löpande redovisning, bokslut och årsredovisning för Fora AB. Du är en del av grupp på 3 Redovisningsekonomer och Redovisningsspecialist/Teamledare. Som Redovisningsekonom har du en bred redovisningsroll i en transaktionsrik verksamhet och du hanterar alltifrån likviditetsplanering, skatteberäkningar till förbättringsarbete i system.

Som Redovisningsekonom hanterar du arbetsuppgifter såsom:

  • Löpande redovisning
  • Bokslut och årsredovisning
  • Moms och skatter
  • Förbättringsarbete

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har arbetat minst 3 år inom redovisning och kan hantera självständigt boksluts- och årsredovisningsarbete i enlighet med K3. Vi ser gärna att du har arbetat i transaktionsrika verksamheter sedan tidigare. Du har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi. Du har systemvana och är lättlärd i system. Vi ser gärna att du har arbetat i större ekonomisystem sedan tidigare. Du har god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har särskilt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, resultatinriktad och nyfiken. Du är noggrann, ansvarstagande och har en god problemlösande och kommunicerande förmåga.

Fackliga representanter
Facklig representant är Ylva Lindgren FTF, telefon: 08-787 46 04 och Anna Hammarberg SACO, telefon: 08-787 45 97.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Fora. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Fora med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande med start under vecka 34. Om du är intresserad av tjänsten rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Simon Jordal/Recruitment Consultant, 0766-47 16 39 (under sommaren) alternativt Sara Borgeström, Recruitment Consultant (från och med vecka 34).

Om Fora
Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden. Vi finns för att erbjuda enkla och kostnadseffektiva lösningar som förenklar vardagen för uppdragsgivare, företag och anställda.

Vi administrerar kollektivavtalade försäkringar och andra trygghetslösningar som cirka 4 miljoner anställda omfattas av via sin anställning. Varje år förmedlar vi drygt 15 miljarder kronor i premier och avgifter från 214 000 företag till ett 40-tal försäkringsbolag, stiftelser och fonder. Dessutom sköter vi pensionsval och information för Avtalspension SAF-LO. Vi ägs av till lika delar av Svenskt Näringsliv och LO.

Hos oss arbetar ca 200 anställda i aktivitetsbaserade lokaler i Stockholms innerstad.

Liknande jobb

Liknande jobb