Business Support till Baricol Bariatrics AB

Rekryterare
Jerrie
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 27 juli 2018
Stängs
den 18 augusti 2018
Kontakta
Pierre Sander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Vi söker en ekonom till Baricol som brinner för ekonomi/företagande och som vill anta utmaningen att vara med att utveckla företaget och dess ekonomifunktion. Du är ensam i rollen som ekonom vilket kräver stort engagemang, bred kompetens och samtidigt möjlighet att påverka, utveckla och arbeta självständigt.

Du kommer in i ett entreprenöriellt bolag där du ges möjlighet att vara med i ett spännande utvecklingsskede. Just nu beräknas rollen som ekonom ta ca 50% av tiden och i övrigt hjälper du till i andra funktioner inom bolaget. På sikt kan denna roll utvecklas till ekonomichef.

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning (relativt enkel redovisning som hanteras idag av redovisningsbyrå)
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklaration
  • Rapportering till ledning/styrelse
  • Budget & prognos
  • Ständig förbättring och effektivisering av rutiner och processer kopplat till ekonomi
  • Generell administration
  • Kundsupport

Vi söker dig som har akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och är van att arbeta självständigt med ekonomi/redovisning eller delar av processen med potential att utvecklas. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och är van användare av Excel. Meriterande är erfarenhet av Fortnox samt WooCommerce e-handel.

Vi tror att du motiveras av att rollen innebär stort eget ansvar och du har förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är trygg som ekonom och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Vidare trivs du i en fartfylld och föränderlig miljö där du får möjlighet och har förmågan att skapa ordning och reda. Vi tror att du är en noggrann, strukturerad, analytisk, kommunikativ och samarbetsorienterad person som tycker om att arbeta efter uppsatta mål.

Om du tycker att detta låter intressant, tveka då inte att skicka in din ansökan till jerrie.se. Sista ansökningsdatum är 27 augusti. Frågor besvaras från och med den 13 augusti av Pierre Sander på 0763-413411.

Baricol Bariatrics AB utvecklar, producerar och säljer skräddarsydda produkter och tjänster för personer som genomgått en överviktsoperation. Gemensamt för personerna verksamma inom företaget Baricol Bariatrics AB är specialintresset för överviktskirurgi. Dessutom samarbetar företaget med några av Nordens främsta obesitaskirurger, dietister och forskare. Vi är ett svenskt bolag med engagerade ägare, däribland statliga Almi Invest. Baricol kommer att omsätta 11-12 miljoner 2018 och har tre anställda i Sverige samt verksamhet i UK samt Mellanöstern. Läs gärna mer på www.baricolbariatrics.se

Liknande jobb

Liknande jobb