Juriststudent som vill vara med och göra skillnad till Finansinspektionen

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 juli 2018
Stängs
den 14 augusti 2018
Ref:
1074
Kontakta
Cecilia Holm Lervik
Kategori
Juridik
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

Som studentmedarbetare på Finansinspektionen (FI) har du kontakt med företag och allmänheten samt hanterar administrativa uppgifter. Du kan även komma att hantera inkommande ärenden, sekretessprövningar, registrering i system, analyser och sammanställning av information. Tjänsten tillhör funktionen processtöd och innebär tätt samarbete med kollegor inom FI. Du ges stor möjlighet att utöka dina kunskaper om finansmarknaden.

Vi söker dig som studerar på juristprogrammet och har 1-2 år kvar till examen. En förutsättning är att du kan arbeta parallellt med dina studier cirka två vardagar i veckan, med start i september. Erfarenhet från advokatbyrå, finansiell sektor och/eller myndighet är en fördel.

Som person är du analytisk, strukturerad och uthållig. Du är serviceinriktad, beslutsam och bidrar med gott samarbete. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR-specialist Cecilia Holm Lervik, 08-408 982 14.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 9 augusti 2018. Rekryteringsprocessen bedrivs fortlöpande och arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Fler sökningar så här