Engström & Hellman Advokatbyrå söker senior jurist/advokat, Stockholm

Rekryterare
Engström & Hellman Advokatbyrå
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 juli 2018
Stängs
den 29 augusti 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

För att förstärka vårt Stockholmskontor söker vi nu en advokat eller senior jurist med fokus på kommersiell hyresrätt, hyresnämndsprocess och allmän fastighetsjuridik.

Arbetsbeskrivning
I rollen som advokat/ senior jurist hos oss kommer du att arbeta med bland annat följande frågeställningar:

  • handlägga tvister samt företräda klienter i domstol och i hyres- och arrendenämnd
  • ge råd rörande tolkning och tillämpning av hyresavtal samt andra kommersiella avtal
  • hantera krav i samband med tvister samt;
  • bistå advokatbyråns klienter med övriga typer av juridiska frågeställningar inom området

Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års hyres- eller fastighetsrättslig erfarenhet och god processvana från såväl hyresnämnd som domstol men som nu är redo för nästa steg i din utveckling genom att ta en ledande roll inom vår hyres- och fastighetsrättsliga grupp. Erfarenhet från notarietjänstgöring eller från annan advokatbyrå är meriterande.

Som person är du prestigelös, trygg i dig själv, har lätt för att ta eget ansvar och kan prestera även under tidspress. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift. Motsvarande kunskaper i engelska är meriterande. Vidare har du goda akademiska meriter, är ansvarstagande och engagerad och vill alltid lämna ifrån dig arbete av hög kvalitet. Eftersom vi söker en advokat eller en senior jurist är det viktigt att du ser det som en naturlig del av din roll och utveckling att även kunna stötta övriga jurister på kontoret.

Eftersom vi vill arbeta tillsammans med personer som vill växa och utvecklas tillsammans med oss är det viktigt att du har lätt för att arbeta såväl i grupp som självständigt, att du har en god servicekänsla och att du delar Engström & Hellman Advokatbyrås värderingar om socialt och miljömässigt ansvarstagande.

Du erbjuds
Vi erbjuder en stimulerande miljö i mycket centralt belägna lokaler i Stockholm Hos oss kommer du erbjudas ett självständigt arbete i nära samarbete med flera andra jurister som fokuserar på hyres- och fastighetsjuridik såväl som på andra rättsområden.

På Engström & Hellman Advokatbyrå sticker vi gärna ut hakan genom att lova mycket goda arbetsvillkor. Som en av de första advokatbyråerna i Sverige har vi tecknat kollektivavtal med Jusek – något som garanterar såväl schysta arbetstider som bra arbetsvillkor i övrigt.

Vi tror att din personliga utveckling och kompetens är den viktigaste faktorn för att vi tillsammans skall kunna växa. Vi kommer därför tillsammans att arbeta med löpande utbildning, coachning och utvecklingsplaner för att du skall kunna ta tillvara på din fulla potential.

I denna rekrytering samarbetar Engström & Hellman Advokatbyrå med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan innehållande Cv, personligt brev samt betyg så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh telefon: 0766- 33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Om verksamheten
Engström & Hellman Advokatbyrå är en medelstor advokatbyrå med kontor i centrala Göteborg och Stockholm. Advokatbyrån specialiserar sig bland annat på juridik för e-handel, fastighets- och hyresjuridik, samt kredit- och inkassojuridik. Vi har också ett stort fokus på processrätt och tvistlösning. Bland våra klienter finns såväl små- och medelstora entreprenöriellt drivna företag som stora bolag inom fastighets-, finans-, och distanshandelsbranschen.

Liknande jobb

Liknande jobb