Junior Controller till Estrella, Göteborg

Rekryterare
Estrella
Plats
Göteborg
Annonserat
den 30 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Junior Controller till Estrella
Vi söker nu en ambitiös junior Controller till vårt trevliga finansteam!

Arbetsbeskrivning 
Som junior Controller kommer du att arbeta i vårt finansteam och i nära samarbete med övriga Business Controllers och CFO. Din roll är att ge support till dem och arbeta mer överskridande mellan de marknader som vi arbetar mot; Sverige, Finland och Danmark. Du kommer framförallt arbeta med rapportering men även med analys vid bokslut och i projekt. Andra uppgifter är att delta i arbetet med vår prognos- och budgetprocess samt vara med och uppdatera och driva utvecklingen av våra system, M3 och QlikView. Vi har ett starkt fokus på att verksamheten driver lönsamma affärer. 

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor som finns i trevliga lokaler i Angered, med mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomiområdet och 2-5 års relevant arbetserfarenhet, gärna från revision eller ett managementkonsultbolag. Har du tidigare arbetat på ett internationellt företag eller på ett företag verksamt inom snabbrörliga konsumentprodukter är det meriterande. Vi ser även att du behärskar engelska väl i både tal och skrift och är mycket van att använda Excel.

Som person har du ett stort inre driv och engagemang, du är initiativtagande och har lätt för att själv ta tag i saker. Du ser dig som analytisk med ett öga för detaljerna samtidigt som du har helheten i fokus. Vidare har du ett uttalat affärsintresse och drivs av att utvecklas såväl själv som att vara med och driva utvecklingen på din arbetsplats. Är du en samarbetsinriktad person som vill jobba på en arbetsplats med korta beslutsvägar i en professionell och prestigelös miljö är detta tjänsten för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Skicka in din ansökan senast 19 augusti. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på telefon 031-333 54 85. Välkommen med din ansökan! 

Om oss
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?

Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.