Head of Team Legal - IPQ, Stockholm

Rekryterare
IPQ
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 juli 2018
Stängs
den 30 augusti 2018
Kontakta
Charlotte Brasch
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig som vill ansvara för och utveckla vårt team av konsulter som arbetar med affärsjuridik. Vår rådgivning syftar till att rättsligt stödja och utmana våra kunder. Våra konsulter hjälper till att identifiera och definiera innovation. I detta arbete ingår även hur ägandet och samarbeten bestäms och regleras, hur innovation ska användas och får utvecklas, ge råd i hur man köper, säljer, byter, hyr eller ger bort innovation.

Arbetsbeskrivning
I din roll kommer du att ansvara för att förstärka, leda och bygga vidare ett team med affärsjuridik som disciplin och även förstärka övriga team i deras erbjudande. Du skall se helheten i teamet, helheten hos kunderna, och helheten i säljprocessen för teamet. I allt ditt arbete är det centralt att du har en affärsmässig approach och kunden i fokus. I din arbetsledande roll ingår att jobba för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ansvarighet och ömsesidig respekt mellan kollegor. Du rapporterar till VD och sitter med i IPQ:s ledningsgrupp.

Vem är du
Du är jurist med lång erfarenhet av både ledarskap och affärsjuridik. De senaste åren har du troligtvis arbetat som bolagsjurist eller liknande i ett bolag som varit i en stark tillväxtfas. Du har erfarenhet av konsultrollen och av bolag som har ett stort driv i sin försäljning och har vuxit snabbt, gärna inom teknik- eller IT-branschen. Du har en stark ledarskapsådra och tycker om att leda och utveckla dina medarbetare.

Eftersom tjänsten innefattar försäljning och kundkontakt är det viktigt att du har ett stort intresse för människor och drivs av att göra affärer. Vi söker dig som är uthållig, ödmjuk, kan leverera och få andra att prestera. För att trivas i den här rollen ser du det positiva i entreprenörsanda och ett starkt driv. Vi vill att du påverkar och utvecklar oss på ledningsnivå.

Du erbjuds
Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med bra stämning och ambitiösa och engagerade kollegor. Hos oss kan du vänta dig spännande utmaningar och alla på företaget delar inställningen att allt är möjligt. Rollen passar dig som trivs att arbeta med frihet under ansvar och som vill utvecklas inom ledarskap och inom innovationsjuridiken. Du kommer att få en mycket bra inblick i olika typer av affärsmodeller i många olika branscher inom svenskt näringsliv.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se  intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Executive Search, Charlotte Brasch, tel: 0731-425064 eller researchkonsult Pernilla Svensson tel: 070-6808001

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotte Brasch
0731-42 50 64
Charlotte.brasch@jurek.se

Pernilla Svensson
0706-80 80 01
pernilla.svensson@jurek.se

Om oss
IPQ åskådliggör dolda tillgångar och gör dem tillgängliga för våra kunder. Vi sammanför kompetens inom juridik, teknik och företagsekonomi för att hitta konkurrensfördelar, skydda och försvara varumärken, design och innovation samt anpassa företag till att framgångsrikt arbeta med IP som en tillgång. Vi kallar vårt arbetssätt för innovationsjuridik. Målet är att kunden ska stärka sina konkurrensfördelar. IPQ arbetar med att fånga upp kritiska rättsfrågor i ett företags verksamhet och processer för att stötta affärsmål och utveckla innovation på bästa sätt. Vi gör det genom att erbjuda bästa möjliga rådgivning och tjänster inom immaterialrätt och allmän affärsjuridik. Vi hjälper helt enkelt våra kunder att se värdet och möjligheterna i sina IP-tillgångar.

Liknande jobb

Liknande jobb