Danske Bank

Chef Finanscenter till Danske Bank, Göteborg

Rekryterare
Danske Bank
Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 augusti 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Ref:
19310
Kontakta
Magnus Törnbrink
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en visionär och inspirerande ledare och relationsbyggare? Har du goda kunskaper inom avancerad företagsfinansiering och betydande marknadskännedom? Då kanske du är vår nya chef för Finanscenter Göteborg.

Företagsverksamheten inom Danske Bank Sverige växer stadigt och vi har därför utformat ett starkt erbjudande till medelstora företag, vilket gör att många kunder är nyfikna på oss och vårt erbjudande. Kombinationen av den stora bankens finansiella förmågor och expertis med den mindre organisationens flexibilitet levererar vi en tjänst som skiljer sig från övriga storbanker. För att kunna fortsätta utmana och behålla vår position krävs det ett dagligt arbete som präglas av engagemang, kundfokus, kompetens och flexibilitet.

Vi söker en chef till vårt Finanscenter i Göteborg. Finanscenter Göteborg ansvarar för bankens regionala storkunder i västra Sverige. Enheten består av 13 mycket kompetenta medarbetare. Som chef ansvarar du för styrning ledning, uppföljning och stöd till de kundansvariga i linje med våra strategiska mål och riktlinjer. Du stödjer de kundansvariga på enheten i allt från förberedelser till genomförandet av de lösningar som skapar värde, både för kunden och för banken.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. Som ledare i Danske Bank inspirerar du dina medarbetare att lyckas och hjälper dem bygga en karriär i banken. För dig som vill utvecklas som ledare ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som vi ger dig allt stöd du behöver för att lyckas i din roll. Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö med engagerade team, där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är social, utåtriktad och har god känsla för vad kunder upplever som god service. Du har flera års erfarenhet från ledande befattning inom finanssektorn och mycket god förståelse för den svenska företagsmarknaden. För dig är det viktigt att skapa långsiktig tillväxt och göra sunda affärer. Du samarbetar väl med kollegor och medarbetare för att hitta de bästa lösningarna. Vi söker dig som ser möjligheterna i rollen och har drivet som gör att vi kan fortsätta utvecklas och utmana.

Dina tidigare erfarenheter och dina ledaregenskaper är viktigare än utbildningsbakgrund, men vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi som bas att stå på. Licensiering inom SwedSec är önskvärt.

Är du intresserad?
Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Törnbrink, Head of Medium Corporate, +46 (0)752-48 41 34, Banking Sweden

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-08-31.

Om oss
Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb