Sales Account Manager till Kompan, Stockholm City

Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 augusti 2018
Stängs
den 1 september 2018
Ref:
SE-13120
Kontakta
Catrin Ståhlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

KOMPAN utökar sin organisation med en Sales Account Manager Stockhom City med ansvar för försäljningen av KOMPAN och Slottsbro produkter.

Du kommer att på egen hand ansvara för hela säljprocessen inklusive bearbetningen av marknaden i ditt distrikt där du främst arbetar mot kommuner, bostadsföretag, entreprenörer och föreskrivande led. Du kommer att utgå från ditt hem och ditt arbetsfält är Stockholm City. Du rapporterar till försäljningschef Nord.

Rollen som Sales Account Manager är av konsultativ karaktär och kräver uthållighet och långsiktigt relationsbyggande. Du älskar att göra affärer och har en hög aktivitetsnivå.

Du kan räkna långtgående stöd från moderbolaget och kollegor, men rollen ställer likväl stora krav på egen initiativförmåga, drivkraft och vilja att lyckas. Du har flera års erfarenhet av försäljning från liknande roller, där erfarenhet av att sälja mot offentlig sektor och konsultativ försäljning ses som meriterande. Din förmåga att bygga relationer samt att skapa resultat har gjort dig till en framgångsrik säljare.

Ta chansen att arbeta för KOMPAN, marknadens ledande företag vars filosofi är baserad på kärnvärderingarna: Hälsa, inlärning och miljö. KOMPAN skapar hälsosamma miljöer för människor, områden och samhället i stort och erbjuder nu en fantastisk möjlighet för rätt person att ingå i en koncern med stor tillväxtpotential.

Tror du att du har vad som krävs? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Sök tjänsten så snart som möjligt, intervjuer sker löpande, via www.mercuriurval.se (Ref.nr SE-13120). Frågor besvaras av Mercuri Urval Catrin Ståhlgren, 0733-667577 eller Karin Danielsson 0723-865746.

Om företaget
KOMPAN är en av världens ledande lekplatsleverantörer. Med 1300 medarbetare, försäljningsbolag i 19 länder och distribution till över 60 länder, tillverkas lek-, sport-, och parkutrustning samt möbler av högsta kvalitet för offentliga miljöer. Designen präglas alltid av en genuint pedagogisk grundtanke och lekplatserna är utformade för att främja barnens inlärning, locka till rörelse och aktiv lek samt förbättra människors hälsa. Produktutveckling, formgivning och design sker i Danmark och i Berlin. Produktion sker primärt i Tjeckien men även i Polen och Tyskland. Det svenska Säljbolaget är placerat i Mölnlycke. KOMPAN har höga målsättningar och en ambitiös tillväxtstrategi. Slottsbro är ett KOMPAN varumärke i Sverige. Produkterna består till stor del av parkmöbler och möbler för urban stadsmiljö. Läs mer på www.kompan.se samt www.slottsbro.se

Liknande jobb

Liknande jobb