Kvalificerad redovisningsekonom till Eolus i Hässleholm

Rekryterare
Eolus Vind AB
Plats
Hässleholm
Annonserat
den 6 augusti 2018
Stängs
den 5 september 2018
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kvalificerad redovisningsekonom till Eolus i Hässleholm
Tycker du om att arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor och ett stort ansvar? Vill du vara med på en utvecklande och spännande resa i ett bolag i en tillväxtbransch?

Eolus söker en drivande och utåtriktad redovisningsekonom till det växande segmentet drift och förvaltning. Tjänsten är placerad på det ljusa och fräscha kontoret i Hässleholm, centralt placerat med mycket goda pendlingsmöjligheter. Du ingår i en ekonomiavdelning bestående av 8 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär självständigt redovisningsarbete för externa vindkraftsbolag där Eolus sköter driften. Du har ett brett ansvar för ett antal kunder där du sköter all kontakt och fungerar som spindeln i nätet. I ansvaret innefattas löpande redovisning, upprättande av bokslut, årsredovisningar, deklarationer, kassaflödesprognoser, budget, rapportering samt kontakt med bank, Bolagsverket och revisorer.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med en ekonomisk utbildning med inriktning mot redovisning och med en god erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du känner dig trygg i din roll och trivs med att arbeta brett. Du behärskar något av de större ekonomi-/affärssystemen på marknaden samt har goda kunskaper i Excel. Då du arbetar mot internationella kunder är det av största vikt att du känner dig trygg i din engelska. Det är meriterande med erfarenhet av IFRS.

För att lyckas och trivas i rollen bör du vara kommunikativ, självgående och lösningsorienterad med en positiv inställning. Du är en kundmedveten, strukturerad och noggrann person. Detaljer är något du har öga för samtidigt som du utan problem skiftar fokus och ser helheten. Vidare har du lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Engagemang och flexibilitet är självklart för dig och du kan hantera förändringar i en dynamisk verksamhet. 

Eolus erbjuder
Ett omväxlande och stimulerande arbete i ett kunskapsföretag med en liten organisation, där beroendet av den enskilda medarbetarens kunskap, erfarenhet och kreativitet är stort. Eolus kännetecknas av en öppen och prestigelös atmosfär med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka.

Ansökan
Visst låter det intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Eolus samarbetar med SJR och vid frågor om tjänsten eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Eolus Vind AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och är en av Sveriges ledande vindkraftsprojektörer med över 20 års branscherfarenhet. Vår huvudidé är att projektera, uppföra och sälja nyckelfärdiga vindkraftsanläggningar. Eolus bedriver även egen elproduktion. Eolus har för närvarande cirka 35 anställda vid kontor i Hässleholm, Halmstad och Göteborg.