Adrigo söker medarbetare till Middle Office

Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 augusti 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Kontakta
Stefan Gavelin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Adrigo Asset Management är ett fondbolag som grundades 2006 och förvaltar idag cirka 2,6 mdr kronor i hedgefonderna Adrigo Hedge och Adrigo Small & Midcap L/S. Bolaget har sju anställda med kontor i centrala Stockholm. Vi expanderar och för att säkerställa att vår administration av fonderna kontinuerligt förbättras söker vi nu en medarbetare till Middle Office. Vi arbetar ständigt för att utvecklas som arbetsplats, t ex strävar vi efter att skapa en jämnare ålders- och könsfördelning inom företaget.

Vi söker en medarbetare till administrationen (Middle Office) inom Adrigo Asset Management. Du arbetar med att administrera affärsflödena i bolagets fonder och mandat. Du arbetar med löpande värdering (NAV- sättning), hjälper till med löpande kontroll av fondernas placeringsregler och risker samt upprättar årsberättelser, presentationsmaterial, performance-, kund- och myndighetsrapportering. Du arbetar med transaktionsregistrering samt uppdaterar och underhåller fondernas finansiella instrument i befintliga system.

Din profil
- Du är sannolikt civilekonom med minst två års erfarenhet från administration, riskkontroll eller rapportering i finansbranschen. Erfarenhet från fondbranschen är mycket meriterande. Vi söker dig som har ett intresse för aktiemarknaden.
- Du bör vara noggrann med förmåga att se helheten, serviceinriktad och prestigelös.
- Du arbetar proaktivt och tar såväl initiativ som ansvar.
- Förmåga att se förbättringspotential i arbetssätt, metoder och rutiner.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
- Du bör ha goda kunskaper i Excel och Powerpoint och gärna erfarenhet av andra systemstöd då arbetet involverar arbete med bolagets portföljsystem.

Tjänstens omfattning är heltid eller deltid, enligt överenskommelse.

Vänligen skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till rekrytering@adrigo.se. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Stefan Gavelin, VD, på tel 08-505 887 03 eller sgavelin@adrigo.se.

Sista ansökningsdag: 27 augusti 2018

Liknande jobb

Liknande jobb