Försäljningschef till Peterson Packaging, Norrköping

Rekryterare
Peterson
Plats
Norrköping
Annonserat
den 8 augusti 2018
Stängs
den 7 september 2018
Kontakta
Anne Palmgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Peterson Packaging erbjuder designade kundanpassade förpackningslösningar och som tillför ett reellt värde för kunden. Detta uppnås genom förtroendefulla kundrelationer, kompetenta och motiverade medarbetare, aktiva nätverk samt med utnyttjande av modern teknologi, aktiv produktutveckling, målinriktat miljöarbete och hög servicegrad. 

Som försäljningschef Sverige på Peterson Packaging har du ett fullt ut delegerat ansvar för företagets försäljning av förpackningslösningar samt att leda och utveckla din försäljningsorganisation. Utifrån vår övergripande strategiska inriktning utarbetar du aktivitetsplanen för ansvarsområdet. Du säkerställer också att affärsuppgörelser med kunder genomförs enligt företagets strategi och budget. Du har ett ytterst ansvar för att leda och styra försäljningen och att leverera lönsamma resultat. Som försäljningschef rapporterar du direkt till VD och ingår i ledningsgruppen. Tjänsten innefattar tjänsteresor inom Sverige, antal resdagar uppskattas till ca 25 - 50 dager inklusive övernattningar. Placeringsort är Norrköping.

För att lyckas i rollen krävs
- Att du har flera års erfarenhet som försäljningschef eller Key Account Manager med personal-, marknads- och budgetansvar
- Att du drivs av att göra goda affärer och att leda din avdelning mot uppsatta mål och resultat
- Att du trivs i chefsrollen och att du har lätt för att motivera, coacha och utveckla din personal och avdelning
- Att du behärskar svenska och även engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i MS-Office paketet
- Att du har viss branschkännedom, dock ej krav

Vill du vara med och förverkliga vår vision att bli branschens bästa förpackningspartner på den svenska marknaden och bidra till våra kunders framgång. Välkommen att höra av dig till oss och sända in ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Anne Palmgren tfn 0707-12 72 22. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

Ort: Norrköping Län: Östergötlands län