Portföljassistent till Burenstam & Partners, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 augusti 2018
Stängs
den 7 september 2018
Kontakta
Jelena Kitanovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Burenstam & Partners är en kraftigt växande förmögenhetsrådgivare som ger oberoende finansiell rådgivning till privatpersoner, familjer och institutioner i Sverige. Vår oberoende ställning gör att vi kan välja de förvaltare vi bedömer har bäst förutsättningar att skapa god långsiktig avkastning. Vi offererar direkt till kund för vår rådgivning och de provisioner vi erhåller tillgodoräknas kunden direkt. Det innebär att vi har samma intresse som våra kunder; att bevara och utveckla kundens förmögenhet. Burenstam & Partners och norska Formuesforvaltning ingår tillsammans i en koncern som förvaltar 75 mdr kr och har ca 250 anställda, varav 39 i Sverige. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, London, samt 17 kontor i Norge. Vi växer kraftigt och har under våren rekryterat fyra förmögenhetsrådgivare till kontoret i Stockholm. Nästa steg är att rekrytera en portföljassistent då en av våra nuvarande assistenter går till en tjänst som assisterande förmögenhetsrådgivare.

Din roll:
Du kommer att tillhöra ett team bestående av cirka 10 förmögenhetsrådgivare. Vi erbjuder en bred roll där din främsta arbetsuppgift är att avlasta rådgivarna i deras dagliga arbete. Du kommer att ansvara för affärsflöden i teamets kapitalförvaltning samt hantering av avtal och rutiner. I rollen som portföljassistent får du möjligheten att jobba båda back, middle och front i organisationen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor på backoffice i Oslo. Burenstam & Partners befinner sig i en tillväxtfas och du kommer därför att tid till annan att ingå i olika projektgrupper för att vara med i utvecklingen av företaget.

Detta söker vi:
Vi söker dig med utbildning inom ekonomi och gärna med bakgrund inom bank och finansvärlden. Du har ett intresse för placeringsrådgivning och orderflöden men även finansbranschen i dess helhet. Du är van vid att jobba på ett effektivt, noggrant och strukturerat sätt. Då olika arbetsmoment har skiftande arbetsbelastning, med tydliga deadlines och höga kvalitetskrav, ser vi även att du är ansvarstagande och flexibel i ditt arbete. Du räds inte för att rycka in där det behövs och du är van vid att ta egna initiativ för att driva ärendet framåt. Du arbetar gärna i team och trivs med att hålla hög servicenivå internt såväl som externt.

Om du är intresserad av rollen ansöker du smidigt genom att klicka på "ansök direkt här"-knappen.

I denna rekrytering samarbetar Burenstam & Partners med Finance Recruitment. Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.financerecruitment.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jelena Kitanovic (jelena.kitanovic@financerecruitment.se, mobilnr: +46 70 – 010 59 06).

Läs mer om Burenstam & Partners på www.burenstam.se

Liknande jobb

Liknande jobb