Assisterande förmögenhetsrådgivare till Burenstam & Partners, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 augusti 2018
Stängs
den 7 september 2018
Kontakta
Jelena Kitanovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Burenstam & Partners är en kraftigt växande förmögenhetsrådgivare som ger oberoende finansiell rådgivning till privatpersoner, familjer och institutioner i Sverige. Vår oberoende ställning gör att vi kan välja de förvaltare vi bedömer har bäst förutsättningar att skapa god långsiktig avkastning. Vi offererar direkt till kund för vår rådgivning och de provisioner vi erhåller tillgodoräknas kunden direkt. Det innebär att vi har samma intresse som våra kunder; att bevara och utveckla kundens förmögenhet. Burenstam & Partners och norska Formuesforvaltning ingår tillsammans i en koncern som förvaltar 75 mdr kr och har ca 250 anställda, varav 39 i Sverige. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, London, samt 17 kontor i Norge. Vi växer kraftigt och har under våren rekryterat fyra förmögenhetsrådgivare till kontoret i Stockholm. Nästa steg är att rekrytera assisterande förmögenhetsrådgivare med ambitionen till att bli förmögenhetsrådgivare.

Om rollen:
Som assisterande förmögenhetsrådgivare arbetar du i team tillsammans med en förmögenhetsrådgivare. Du kommer lära dig vad arbetet som rådgivare innebär, det inkluderar kunskap om förvaltning, finansiella marknader, produkter och investeringsrådgivning genom både interna och externa utbildningar. I takt med ökad kunskap och erfarenhet förväntas du ta allt mer ansvar för befintliga kunder och bearbetning av prospekts för att slutligen övergå till en självständig roll som förmögenhetsrådgivare.
För att lyckas i rollen behöver du vara en driven person som brinner för att hjälpa kunder och göra affärer. Du har ett stort intresse för investeringsrådgivning och finansiella marknader. Tidigare erfarenhet av rådgivning och försäljning i den finansiella sektorn är en fördel. Du är en social person som gillar att knyta nya kontakter med en vilja och passion att prestera och utvecklas.

Din profil:
Du har en ekonomi- eller civilingenjörsexamen. Goda betyg är meriterande, God kunskap, intresse och nyfikenhet för den finansiella marknaden
Du är driven, noggrann, strukturerad och prestigelös
Du drivs av att arbeta långsiktigt mot klara och tydliga mål

Om du är intresserad av rollen ansöker du smidigt genom att klicka på "ansök direkt här"-knappen.

I denna rekrytering samarbetar Burenstam & Partners med Finance Recruitment. Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.financerecruitment.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Jelena Kitanovic (jelena.kitanovic@financerecruitment.se, mobilnr: +46 70 – 010 59 06).

Läs mer om Burenstam & Partners på www.burenstam.se

Liknande jobb

Liknande jobb