Marknadschef till Medley, Stockholm

Rekryterare
Medley
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 augusti 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Kontakta
Louise Junghahn
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Medley grundades 2001 med en idé om att omvandla traditionella simhallar i kommunal drift till moderna centra för idrott, rekreation och folkhälsa. Medley är idag Sveriges ledande aktör i bad- och friskvårdsbranschen. Fler än 30 bad- och friskvårdscenter fördelade på 21 kommuner drivs av Medley. I flertalet fall har vi verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men Medley driver också verksamhet i egna lokaler.

Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och vatten.

Medley omsatte 335 miljoner kronor år 2017. Antalet fast anställda är cirka 300. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley.

www.medley.se


Tjänsten
Vill du bidra och inspirera till ett aktivt, friskare och gladare liv? Vill du vara med på vår spännande resa?

Vi söker dig som vill ta ett övergripande ansvar för Medleys marknadsföring och kommunikation, samt kundservice. Det är en tjänst med både strategiskt och operativt innehåll och som har stora interna och externa kontaktytor.

Du ska tillsammans med ditt team om 7 medarbetare utveckla Medleys marknadsföring och kommunikation både centralt och lokalt. Ni ska tillsammans starkt bidra till Medleys tillväxtresa och utveckling av Medleys positiva varumärke. I rollen som Marknadschef hos Medley får du en spännande, bred och varierad tjänst där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för;

  • Marknadsföring och kommunikation både centralt och lokalt
  • Strategier och analyser gällande marknad och konkurrenter
  • Segmentering av befintliga kunder och nya målgrupper
  • Omvärldsanalyser
  • Marknads- och kommunikationsplaner
  • Konceptutveckling
  • Varumärke och grafiska profil
  • Kommersiella samarbeten och avtal
  • Att inspirera, coacha och utveckla ditt team
  • Utveckling av arbetssätt och processer

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid och är placerad på Medleys nya kontor på Dalagatan 100 i centrala Stockholm. 

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk examen eller högskoleutbildning inom marknadsföring, kompletterat med minst 5 års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. Du kan ha din erfarenhet från serviceorienterade branscher och företag, men är inget krav. Du ska ha stor erfarenhet av att bygga varumärken i både digitala och traditionella medier, med fokus på de digitala.

Du är en trygg och erfaren ledare och chef, som är bra på att inspirera, coacha och utveckla dina medarbetare.

Du är strategen som har förmågan och trivs med att agera både ”högt och lågt”. Du är proaktiv och prestigelös. Du trivs med att själv agera hands-on och att vara en del i genomförandet. Du är målmedveten och tillsammans med ditt team driver du arbetet mot uppsatta mål. Du är social, har lätt för att bygga relationer och skapa förtroenden, både internt och externt.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2018-08-27.
För att söka tjänsten klickar du på knappen ”Ansök” nedan och fyller därefter i formuläret.

Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryteringskonsult Louise Junghahn på Junghahn & Partners. Du når Louise på 0703-27 27 02 alternativt på louise@junghahn.se

Välkommen med din ansökan!

Mer om Junghahn & Partners – www.junghahn.se

Liknande jobb

Liknande jobb