HR Business Partner som vill jobba 50% till Vanderbilt Industries

Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 augusti 2018
Stängs
den 8 september 2018
Kontakta
Andreas Klingensjö
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

Vi hjälper vår kund Vanderbilt Industries som är världsledande inom toppmodern säkerhetsteknik och innovation i denna konsulttillsättning. Du som får uppdraget har stor möjlighet att bli överrekryterad efter de inledande 6 månaderna som uppdraget gäller. 

Är du en självstyrande person med god prioriteringsförmåga? Har du jobbat som HR administratör eller HR generalist och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då har vi en tjänst för dig! 

Vi söker en HR business partner på 50% till Vanderbilt Industries kontor i Solna. Du kommer ha ditt eget kontor och arbetstider är flexibla. Du kommer arbeta brett och stötta chefer i olika personalfrågor. För att vara aktuell för denna spännande tjänst krävs att du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom HR. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, då den mesta kommunikationen sker på engelska i såväl tal som skrift.

Omfattning: 
Konsultuppdrag via SJR på deltid 50% i 6 månader med start under hösten 2018.

Arbetsbeskrivning:
I din roll som HR business partner kommer du jobba brett med HR-frågor och coacha samt stötta chefer i hela Norden. Du kommer stödja cheferna med utveckling, lönerevision, policy, förmåner och arbetsmiljö. Företaget har 4 HR business partners i Europa men du kommer sitta själv i Sverige. I den här positionen krävs att du har bra prioriteringsförmåga och är självstyrande. Resor inom Europa förekommer och du behöver därför ha ett giltigt pass. I denna rollen förekommer det även administration som du behöver tycka om i viss mån. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Koordinera och stödja management-utveckling, successionsplanering och utbildning
  • Stödja payroll med löneinput, vara delaktig i lönerevision och uppdatera diverse HR relaterade styrdokument.
  • Stödja i olika HR-relaterade ärenden, till exempel: företagsförmåner, policy, rehabilitering och facklig förhandling
  • Ansvarig för systemadministration och rapportering

Kvalifikationer:
Här behöver du:

  • Avklarad universitets- eller högskoleutbildning och/eller kurser inom personal eller likvärdigt område
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som exempelvis HR generalist eller HR administratör
  • Väldigt god svenska och engelska i såväl tal som skrift, kunskaper inom övriga nordiska språk är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom du kommer sitta själv i Sverige krävs det att du till mycket stor del är självstyrande. Du har lätt att skapa relationer då företaget har cirka 30 anställda i Sverige och har en familjär atmosfär. Du har lätt att lära nya system och inte bli uttråkad av systemadministration eller rapportering då en del sådant förekommer. Dessutom har du även bra kommunikations- och samarbetsförmåga. Låter det här som du? Då kommer du vara en uppskattad kollega hos Vanderbilt Industries!

Ansökan
I denna konsulttillsättning samarbetar Vanderbilt Industries med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Andreas Klingensjö på 076-6471648. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank, Finans samt HR. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.