Rekryteringskonsult Interim till Boardtalk, Stockholm

Rekryterare
Boardtalk
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 augusti 2018
Stängs
den 9 september 2018
Kontakta
Martin Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vårt interimsteam växer!

Nu söker vi ytterligare en person för att stärka upp vårt interimsteam som är inriktade på ekonomer. För att lyckas tycker du om att arbeta i en kommunikativ roll och ha mycket kontakt med både konsulter och kunder. Att trivas i en roll och bransch med högt tempo är en förutsättning för att bli framgångsrik!

Om tjänsten
I rollen kommer du självständigt att ha hand om hela processen från kravprofil till tillsatt tjänst och signering med konsult. Vidare kommer du kontinuerligt att bygga upp och utöka ditt nätverk av kompetenta konsulter. Som rekryteringskonsult träffar du både nya och befintliga kunder. Då vi på Boardtalk har flera års erfarenhet och ett stort kontaktnät så har vi alla möjligheter att stödja dig så att du ska lyckas i din nya roll hos oss. Rollen är en heltidstjänst med placering på vårt kontor på Blasieholmen i centrala Stockholm.

Profil
Vi ser gärna att du har arbetat med B2B försäljning tidigare. Har du dessutom arbetat med rekrytering eller försäljning inom en konsultverksamhet så är det extra meriterande men du kan lika gärna komma ifrån en linjeposition inom ekonomi eller revision.

För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du är en lösningsorienterad person som drivs av utmaningar i en konkurrensutsatt bransch. Du har en positiv framtoning och förmågan att bygga nätverk både på kandidat- och konsultsidan.

Din Ansökan
Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Martin Andersson (070-573 10 10) e-mail martin.andersson@boardtalk.se Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Boardtalk
Boardtalk erbjuder rekryterings- och konsultlösningar inom affärsområdena Real Estate, Finance, Public, Executive Search och Interim. Boardtalk erbjuder en kvalitativ, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Inom företaget finns personer med både lång och kort yrkeserfarenhet från såväl rekryterings-, fastighet- och finansbranschen. Besök gärna boardtalk.se för ytterligare information.

Liknande jobb

Liknande jobb