Financial Controller till internationellt bolag, Göteborg

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 augusti 2018
Stängs
den 9 september 2018
Kontakta
Katarina Forslund
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Financial Controller till internationellt bolagSJR söker för vår kunds räkning en Financial Controller med start senast 1 november. 

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
Som Financial Controller ingår du i ett ekonomiteam om fem personer i Göteborg.  Rollen innebär att avlasta och stötta controllerchefen genom att fungera som samordnare/teamledare för ekonomifunktionen.  Du kommer ansvara för månadsbokslut, moms och skatt, analys och uppföljning mot budget.  Vi tror att du som söker har arbetat med redovisning i 5-10 år. Både erfarenhet från internationella organisationer samt erfarenhet av US Gaap och SOX är meriterande. 

För att trivas i rollen behöver du ha skinn på näsan, vara stresstålig och trivas med att arbeta mot deadlines i en internationell miljö. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från en roll som teamledare eller liknande. Att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift är ett krav. 

Ytterligare information om uppdraget 
Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss senast 1 november men gärna tidigare. Uppdraget är ett föräldravikariat och börjar som ett konsultuppdrag och för rätt person finns goda möjligheter till vidare anställning hos vår kund som sitter i trevliga lokaler i Gårda.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Konsult hos SJR 
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. 

Om företaget 
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.