Senior Redovisningsekonom till Sodexo, Stockholm

Rekryterare
Sodexo
Plats
Solna
Annonserat
den 10 augusti 2018
Stängs
den 9 september 2018
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Senior Redovisningsekonom till Sodexo, StockholmOm tjänsten
Är du en erfaren redovisningsekonom som söker en ny utmaning till hösten? Tycker du dessutom att det är kul att arbeta med olika förbättrings- och utvecklingsprojekt så kan det här vara tjänsten för dig!

Till ekonomiavdelningen på Sodexo så vill vi nu stärka upp vårt team med ytterligare en erfaren redovisningsansvarig. Vi söker dig som är en kvalificerad redovisningsekonom och som vill utveckla redovisningens rutiner och processer i samarbete med redovisningschefen som du också rapporterar till. Du kommer att ha ett nära sammarbete med övriga kolleger på ekonomiavdelningen som totalt består av 13 personer och du kommer ingå i team Redovisning med sina 5 personer. I arbetet kommer du att ha många kontakter med företagets samtliga verksamheter i Sverige.

Din arbetsplats är centralt belägen i Arenastaden, Solna, nära pendeltåg och Tvärbana.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med att utveckla metoder och processer för redovisningen samt delta i redovisningsrelaterade projekt. Du kommer att arbeta med redovisning och månadsbokslut på väsentliga områden såsom exempelvis lager, anläggningstillgångar, leasing, skatter och betalmedel. Vidare så kommer du att delta i rapportering, enligt IFRS till moderbolaget i Frankrike samt arbeta med årsbokslut och årsredovisningar. Kontakter med externa intressenter som revisorer och intern kontrollfrågor ingår också i tjänsten.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med mångårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete med redovisningsprocessen i sin helhet. Vi ser gärna erfarenhet från revision och/eller från redovisningsavdelning där du arbetat med kvalificerad redovisning. Du har mycket goda kunskaper om de svenska redovisningsreglerna och om IFRS. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. SAP kunskap är meriterande.

Personliga egenskaper
För att vara framgångsrik i rollen som redovisningsansvarig är du en person som är drivande och självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du trivs i en föränderlig miljö och har egenskaper som analytisk, strukturerad och kommunikativ. Du beskrivs som ansvarstagande, är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av ett gott samarbete. 

Placeringsort: Solna, Stockholm

Vad erbjuder Sodexo dig?
Du kommer att erbjudas en spännande roll där det egna ansvaret får stort utrymme.  Dina framtida kolleger är ett härligt och trevligt gäng. Vi sitter i nya och fräscha lokaler med flexibel aktivitetsbaserad kontorslösning. Kontoret ligger precis bredvid Mall of Scandinavia med sitt stora utbud av restauranger och butiker.  Vi har individuell lönesättning och kostförmån. Sodexo har kollektivavtal.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sodexo med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Van Egeraat på 070-4715908 . Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Sodexo erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas. Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Sodexo finns i 80 länder med ca 420 000 medarbetare runt om i världen.

Liknande jobb

Liknande jobb