Redovisningsekonom till Vidinge Grönt i Norrvidinge

Plats
Lund
Annonserat
den 10 augusti 2018
Stängs
den 9 september 2018
Kontakta
Cathrine Wiberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till Vidinge Grönt i Norrvidinge

Vidinge Grönt AB söker redovisningsekonom med erfarenhet av lagerredovisning

Vidinge Grönt AB söker nu en självgående redovisningsekonom som är van att hantera allt från ax till limpa. I rollen kommer man att få huvudansvar för lagerredovisningen samt uppbyggnaden av processerna runt detta.  Du bör vara trygg i din redovisning och erfarenhet av lagerhantering är ett krav.

Arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring
  • Lagerredovisning
  • Leverantörsreskontra
  • Månadsbokslut/ Årsbokslut
  • Rapportering till ekonomichef
  • Delaktig i budgetarbete
  • Likviditetsuppföljning

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du är prestigelös och har inga problem att hugga i där det behövs, stort som smått. Du har god förståelse för rutiner i större bolag och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Som person är du positiv och har ett ödmjukt sätt samtidigt som du kan ställa krav om det skulle behövas. Du är lösningsorienterad och har förmåga att se helheten. Kommunikation är viktigt för dig och du kommer att ha ett stort kontaktnät inom organisationen. Du är flexibel och anpassningsbar och du gillar att arbeta med frihet under ansvar.

Du kommer att bli en del av ett redovisningsteam på fem personer som alla har ett bra och nära samarbete!

Lämplig bakgrund
Du är civilekonom eller har någon likvärdig ekonomisk utbildning med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av Microsoft Dynamics AX är starkt meriterande men inget krav och du bör ha flytande kunskaper i engelska. Även goda kunskaper i Excel är meriterande.

Så ansöker du
I denna rekrytering samarbetar Vidinge Grönt AB med SJR in Sweden AB. Låter denna roll intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på 040-665 51 09.

Om oss
Vidinge Grönt AB är ett av Skånes mest snabbväxande företag. På kort tid har bolaget skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade sallader och grönsaker på den nordiska marknaden. Vidinge förfogar över den modernaste tvätt- och packanläggningen för sallader i Sverige. Nu planerar man för en fortsatt expansion och utbyggnad vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och därmed också antalet anställda. Företaget omsätter idag cirka 500 MSEK och har omkring 300 anställda. 

Vidinge Grönt ligger i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung.