Redovisningsekonom till AB TrelleborgsHem

Rekryterare
TrelleborgsHem
Plats
Trelleborg, Skåne
Annonserat
den 17 augusti 2018
Stängs
den 16 september 2018
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till AB TrelleborgsHem

Trivs du med att arbeta i en bred och ansvarsfull roll där du är delaktig i hela flödet? Vill du arbeta nära organisationen och såväl stötta som utmana dina kollegor? Då är rollen som redovisningsekonom på AB TrelleborgsHem något för dig. Du rapporterar till ekonomichefen och ingår i en ekonomiavdelning bestående av 4 personer.

Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av öppenhet, gemytlighet, förtroende, möjliggörande och fokus på hållbar utveckling. Rollen är ny i organisationen och för rätt person erbjuds möjligheten att påverka såväl utformning som utveckling av rollen. 

Ansvarsområden och arbetsuppgifter 
Övergripande ansvarar du för framtagande och samordning av bolagets delårs- och årsbokslut samt underhåll och utveckling av ekonomi- och verksamhetssystem.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av löpande bokföring, månadsavstämningar, tertial- och årsbokslut, momsfrågor, leverantörsreskontran samt underhåll och utveckling av ekonomi- och verksamhetssystem. Du arbetar nära dina kollegor och ni stöttar varandra vid behov. Du verkar som bolagets kontaktperson mot revisorerna och mot Trelleborgs kommuns IT-avdelning.

Bakgrund och erfarenhet 
Vi söker dig som har en eftergymnasial ekonomiutbildning och god erfarenhet av redovisning, meriterande med erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har en analytisk läggning och har en förmåga att tänka större och se hela bilden. Du har ett IT-intresse och god vana av affärssystem, meriterande med erfarenhet av systemuppdatering/-implementation, samt mycket goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du pålitlig, engagerad och självgående med hög arbetsmoral och en prestigelös, positiv och nyfiken inställning. Du är effektiv och arbetar lösningsorienterat och strukturerat. Du har ett verksamhetsintresse och vill gärna förstå hur olika delar påverkar varandra, vilket du tillskanskar dig genom din lyhördhet och vana att söka information. Givet dina många kontaktytor i organisationen är det viktigt att du är kommunikativ, pedagogisk och serviceinriktad.

Ansökan 
I denna rekrytering samarbetar AB TrelleborgsHem med SJR. Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Välkommen med din ansökan!

AB TrelleborgsHem är ett helägt kommunalt bostadsföretag som under sin drygt 65-åriga historia varit med om att forma det moderna Trelleborg.

Med nya fastigheter och bostadsområden har man sett till att kommunen hela tiden har fått fler hyresrätter. Idag består beståndet av drygt 2 000 lägenheter och 60 000 kvm lokaler. Ambitionen är att fortsätta vara den viktigaste aktören på den lokala bostadsmarknaden med en utökning av lägenhetsbeståndet med ca 75-100 lägenheter om året. Besök gärna www.trelleborgshem.se

Liknande jobb

Liknande jobb