Biträdande jurist till NorelidHolm Advokatbyrå AB

Rekryterare
NorelidHolm Advokatbyrå AB
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 17 augusti 2018
Stängs
den 16 september 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

NORELIDHOLM ADVOKATBYRÅ AB

NorelidHolm Advokatbyrå AB söker biträdande jurist

Vi söker nu vår nästa kollega som ska bli en del av vårt team av biträdande jurister.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du arbeta med kvalificerade uppdrag i en dynamisk och inspirerande miljö. Flera av våra klienter är marknadsledande inom sina respektive branscher och du får dagligen insyn i en mängd olika frågeställningar och utmaningar. Du kommer inledningsvis att få arbeta brett inom affärsjuridikens olika områden för att du ska få en bred utbildning. Med tiden kan du välja att specialisera dig inom det/de områden du finner mest intressant.  Vi lägger mycket stor vikt vid kund- och affärsnyttan i vår rådgivning till klient varför den delen blir ett dagligt inslag i ditt arbete vid sidan av juridiken.

Vid sidan av klientarbetet vill vi att du är med och engagerar dig och utvecklar byrån. Vi vill att du ska känna dig som en viktig del i vårt team och ta en aktiv del i byråns framtid.

Vem är du?
Vi söker dig som har mycket goda betyg från juristutbildningen, har suttit ting med goda vitsord eller har arbetat ett par år på advokatbyrå eller motsvarande. Du har ett stort intresse för affärsjuridik, en stark servicekänsla och samarbetsförmåga och drivs av att vilja förstå klientens verksamhet och specifika förutsättningar. Du har ett stort driv att vara med och utveckla byrån och du trivs i en entreprenörsanda där vi tillsammans strävar efter att bli bättre till nytta för våra klienter och samarbetspartners. Som jurist har du stark drivkraft att leverera i tid med hög kvalitet.  Som person är du prestigelös, full av positiv energi, utåtriktad och kan på ett naturligt sätt skapa nya kontakter och långsiktiga relationer såväl internt som externt.

Du erbjuds
Som en i vårt unga och dynamiska team får du arbeta med intressanta och spännande klientuppdrag i en mindre organisation där alla syns och behövs. Byrån drivs med klientens bästa i fokus och verksamheten präglas av samarbete, entreprenörskap och arbetsglädje! Vi erbjuder dig att vara del av ett team med stora möjligheter att växa och utvecklas samt bygga din framtida karriär tillsammans med oss. Vi ger dig moderna verktyg och förutsättningarna att lyckas – i gengäld ser vi att du känner ansvar och lust att utveckla byrån tillsammans med oss. Vårt vackra kontor är beläget i moderna och ljusa lokaler i centrala Stockholm.

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar NorelidHolm Advokatbyrå AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på 0766-33 14 42 alternativt anousheh@jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Om verksamheten
​NorelidHolm Advokatbyrå AB är en mindre affärsjuridisk byrå som erbjuder juridiska tjänster av yttersta toppkvalitet och service. Vi erbjuder rådgivning inom flera affärsjuridiska områden och är topprankade internationellt. Vår verksamhet består av främst tre grundpelare; allmän affärsjuridik (bolags- och avtalsrätt), försäkringsrätt samt IP/media/marknadsrätt (inkl. GDPR). Tvistelösning är en stor del av vårt arbete. Byråns medarbetare företräder såväl multinationella som större nationella företag men även mindre lokala företag. Vi ingår i den globala byrån Kennedys med huvudkontor i London. Genom våra internationella nätverk arbetar vi med effektiv och professionell rådgivning över nationsgränserna

Liknande jobb

Liknande jobb