Värdeskapande Account Manager till Procudan

Rekryterare
Procudan
Plats
Kristianstad, Skåne
Annonserat
den 20 augusti 2018
Stängs
den 19 september 2018
Ref:
1810.324
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Försäljning av ingredienser till livsmedelsindustrin

Compass Human Resources Group söker för Procudan en energisk och proaktiv kundprofil som kan sälja värdeskapande lösningar till livsmedelsindustrin.

Vårda, utveckla och utöka kundstocken
Du rapporterar till företagets svenska Sales Manager och får till uppgift att sälja ingredienser till svenska och norska livsmedelsföretag samt att utveckla kundrelationerna med dessa genom nära dialoger och sparring. Med utgångspunkt i att skapa ett reellt värde för kunderna, får du kund- och budgetansvar för nya och befintliga kunder som du också vidareutvecklar. Som Account Manager kommer du ha ansvar att säkerställa hög aktivitetsnivå och för att utarbeta egna och attraktiva kundplaner.

Komplexiteten på området gör att befattningen innebär försäljning på flera nivåer – från försäljning av standardvaror med stor volym, till projektförsäljning där nära dialoger och sparring med kunden för att hitta fram till rätt lösning är helt avgörande för att skapa värde.

Proaktiv profil
Den person vi söker har en proaktiv och utåtriktad personlighet. Som säljare drivs du av att leverera kvalitet och värdeskapande lösningar till kunder. Du ska kunna sälja både till inköpare och produktutvecklare. Därför krävs det att du har den rätta kombinationen av teknisk nyfikenhet och kommersiell förståelse, och din empatiska förmåga ska göra det möjligt för dig att anpassa ditt budskap efter den person du talar med.

Din erfarenhet och din goda kommersiella kompetens gör att du kan sparra dina kunder på ett kompetent sätt så att ni tillsammans kan finna rätt värdeskapande lösning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från livsmedelsindustrin och att du där fått kunskap om processerna i branschen. Jobbet kräver språkkunskaper i engelska, både avseende muntlig och skriftlig framställning. Du anställs enl. ett svenskt anställningsavtal men i ett danskt företag, så förståelse för det danska språket och den danska kulturen är också ett plus.

Vilja och uppbackning för att lyckas
Procudan erbjuder dig en attraktiv tjänst i ett företag med stora tillväxtambitioner. Du kommer att möta en företagskultur som är starkt präglad av noggrannhet och integritet. Organisationen ger full uppbackning för att förverkliga ambitionerna om en betydande tillväxt i Skandinavien.

Tillsättningen av tjänsten sker i samarbete med konsultföretaget Compass Human Resources Group. Vill du ha mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Søren Krogstrup på Compass: tel. +45 2844 3333. Alla förfrågningar behandlas konfidentiellt. Om du är intresserad, sök då jobbet snarast möjligt via vår hemsida www.compasshrg.com och bifoga ditt CV. OBS! Svar från oss skickas till den e-postadress du knappat in.

Procudan, som är experter på ingredienser och förpackningar för matvaror, menar att värde är något man skapar tillsammans. Både leverantörer och kunder ska se Procudan som en samarbetspartner som tillskapar värde i hela försörjningskedjan. När det gäller kunderna, handlar det i stor utsträckning om att leverera flexibla och värdeskapande lösningar – t.ex. logistiklösningar, dokumenthantering (QA), hjälp med produktutveckling, samling av inköpskategorier osv. Procudan levererar produkter och tjänster i Skandinavien och resten av Europa från avdelningarna i Kolding och Kristianstad. Läs mer om Procudan på: www.procudan.dk.

Sista ansökningsdag: Så snart som möjligt
Arbetsplats: Kristianstad
Referens: 1810.324
Företag: Procudan