Ekonomiassistent till ett föräldravikariat

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 22 augusti 2018
Stängs
den 21 september 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent till ett föräldravikariat

Ekonomiassistent till ett föräldravikariat
SJR söker en ekonomiassistent för en bred roll hos en av våra kunder i en attraktiv bransch. Du kommer vara inhyrd under ca ett års tid då nuvarande ekonomiassistent kommer vara föräldraledig. Uppdraget är på heltid och startar första oktober. Kundföretaget har kontor i centrala Göteborg. 

Rollen innebär att ansvara för löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, momsredovisning, hantering av autogiro samt lönehantering av tjänstemän. Du kommer jobba nära ekonomichef och det är ni två som utgör ekonomifunktionen. 

Vi söker dig som har erfarenhet av bredden inom redovisning och gärna lönehantering. Vi ser gärna att du är van vid mycket transaktioner och hantering av autogiro. Som person ser vi att du är engagerad, flexibel och ansvarstagande. 

Låter detta intressant? Sök tjänsten via sjr.se- urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. Välkommen med din ansökan! 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.