Anbudsspecialist till Eltel Power

Rekryterare
Eltel
Plats
Bromma, Stockholm
Annonserat
den 22 augusti 2018
Stängs
den 28 september 2018
Kontakta
Natalie Jacquet
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Eltel Power söker vi nu en Anbudsspecialist

Till Eltel Power söker vi nu en Anbudsspecialist

Stockholm

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,4 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8,000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.För mer information vänligen se www.eltelgroup.com 

Till Eltel Power söker vi nu en Anbudsspecialist till teamet Anbud och Kalkyl

Segmentet Power tillhandahåller tjänster inom service och byggnation av elnät samt installation av laddutrustning för e-mobility, främst till nationella ägare av regionnät och distributionsnät inom elkraftområdet. Som led i en storsatsning inom området kommer vi att bygga ett specialistteam inom anbud och kalkyl som kommer att spela en viktig roll i affärsområdet Powers framtid.

Teamet kommer att arbeta med att bevaka förfrågningar och bearbeta kunder (främst nya).

Man kommer att leda arbetet med att ta fram anbud och vidare driva processen, ta in offerter från leverantörer och skriva avtal. Teamet kommer även att ansvara för kalkylmallar och med hjälp av organisationen kalkylera och göra beräkningar och kostnadskalkyler som affären sedermera baseras på.  

Ansvaret inom teamet kommer att delas upp och vi söker därför en person som är fokuserad på Anbud. Som Anbudsspecialist kommer du hantera anbud utefter de förfrågningar som kommer in och i enlighet med Eltels etablerade process. Du kommer att forma anbudets innehåll samt arbeta med kundrelationer med möjlighet till eget kundansvar. Du kommer således ha en nyckelroll i anbudsprocessen och stötta stora delar av organisationen genom både expertis och omvärldsbevakning. 

Din Profil
För att bli framgångsrik i rollen som Anbudsspecialist har du tidigare arbetat med anbud och har kunskap inom Elbranschens Riktlinjer (EBR). Du behöver vara en person som är strukturerad, samvetsgrann och trivs med administrativa uppgifter. 

Du uppskattar att samarbeta med andra och har god social kompetens. Eftersom du kommer att befinna dig i en säljande miljö är det viktigt att du kan formulera dig bra i tal och skrift samt har förmåga att skapa säljande och attraktiva presentationer och dokument. Självklart har du ett intresse inom försäljning och marknad och är driven av att bygga den här nya organisationen med oss. 

Denna tjänst är placerad på huvudkontoret i Bromma.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Eltel med Ogunsen Executive Search. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Senior konsult Natalie Jacquet på 073-421 79 86 eller Research konsult Malin Söhr på 073-421 79 84. 

Ansök direkt på Ogunsens hemsida www.ogunsen.se. Gå in under fliken publika uppdrag. Välkommen med din ansökan senast den 28 september. Alla ansökningar och information behandlas konfidentiellt. 

Liknande jobb

Liknande jobb