Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Kristianstad

Rekryterare
SJR
Plats
Kristianstad, Skåne
Annonserat
den 22 augusti 2018
Stängs
den 21 september 2018
Kontakta
Charlotta Jerleke
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Kristianstad

Har du erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra? Trivs du i en roll där du får arbeta både med ekonomi och effektivisering? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en positiv och driftig ekonomiassistent till vår kund i Kristianstad. Uppdraget löper initialt på under en sexmånadersperiod och för rätt person finns goda möjligheter att övergå i anställning hos kund. Tillsättning är omgående så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att ligga på leverantörsreskontran. Du kommer att arbeta med att lägga upp nya leverantörer, scanna, verifiera och signera leverantörsfakturor för betalning, matcha inköpsfakturor mot order med mera. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter kommer fokus även ligga på att utveckla och förbättra hela hanteringen av leverantörsfakturaflödet för att det ska fungera effektivt. 

Din bakgrund
För att passa till denna tjänst ser vi att du har ett helhetsperspektiv och en grundlig förståelse i hur redovisning fungerar.  Därför behöver du ha ett par års erfarenhet från en liknande roll med leverantörsfakturahantering. Vi ser också att du har ett systemintresse och en fallenhet för att jobba i system. Engelska och svenska talar och skriver du obehindrat.

Vem är du?
Som person är du pigg och positiv. Du är kommunikativ och trivs att arbeta i en organisation med tempo där det händer saker. Ordning och reda är en självklarhet för dig, du lämnar ingenting ofärdigt och du slutför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. Du är även en driven person som gillar att utveckla och förnya, inte minst system och hantering av flöden.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.