Ekonomiassistent till L2 Fastigheter

Rekryterare
L2 Fastigheter
Plats
Göteborg
Annonserat
den 23 augusti 2018
Stängs
den 22 september 2018
Ref:
3462
Kontakta
Olivia Engberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu söker vi en ekonomiassistent till L2 Fastigheter! Du kommer att sitta i bolagets moderna kontor vid Kungsportsplatsen i Göteborg. Önskar du utveckla dina ekonomikunskaper och samtidigt arbeta på en entreprenörsdriven arbetsplats med ett härligt gäng är detta en möjlighet du inte får missa!

L2 Fastigheter arbetar med utveckling, förvaltning och uthyrning av lokaler och bostäder på flera platser i Västsverige. Vi arbetar med olika typer av fastigheter med målsättningen att kunna utveckla och förbättra dem under vårt ägande. 

Vi vill att våra hyresgäster ska uppfatta oss som en bra och engagerad samarbetspartner som underlättar deras vardag. Vår förhoppning är också att de insatser vi gör för att utveckla våra fastigheter skall bidra till positiva förbättringar i stadsutvecklingen. Läs mer om företaget på http://www.l2fastigheter.se/

Arbetsbeskrivning
I din roll som ekonomiassistent kommer du att ansvara för den löpande bokföringen i de olika verksamheterna på kontoret och ha ett nära samarbete med ekonomichefen. Utöver de ekonomirelaterade arbetsuppgifterna kommer du också vara kontorsansvarig och ansvara för bland annat inköp till kontoret. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att:

• Registrera, scanna och kontera fakturor 
• Sköta den löpande bokföringen 
• Ansvara för kund- och leverantörsreskontra 
• Hantera betalningar 
• Ta fram och förbereda likviditets- och kassaflödesrapporter 
• Vara kontorsansvarig och bland annat ansvara för inköp

Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 2 års eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt något eller några års erfarenhet av praktiskt ekonomiarbete. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat, samt innehar B-körkort. Har du erfarenhet av Fortnox är det meriterande, men inget krav.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och har god prioriteringsförmåga. Du är prestigelös och kan ta dig an arbetsuppgifter högt och lågt, med en god förmåga att se vad som behöver göras och ta egna initiativ. Ditt intresse, engagemang och nyfikenhet gör att du snabbt tar dig an nya arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % som inleds med 6 månaders provanställning.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Olivia Engberg, oengberg@contaplus.se, 0737381867

Liknande jobb

Liknande jobb