Vass Frontend utvecklare till Novamedia

Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 augusti 2018
Stängs
den 22 september 2018
Ref:
7536
Kontakta
Katarina Bjernefalk
Kategori
Data / IT
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du jobba med den senaste teknikstacken och samtidigt bidra till en bättre värld? Vill du jobba i ett högpresterande team och vara med och forma våra nya digitala tjänster? Perfekt, då behöver vi dig!

Har du inte hört talas om Novamedia förut?
Novamedia är företaget som utvecklar och driver Sveriges mest populära lotteri, Svenska Postkodlotteriet. Vår mission är skapa och driva lotterier som genererar ett överskott som vi skänker till välgörenhet och ideella organisationer.

Vad ingår i rollen?
Som frontend-utvecklare på Novamedia ingår du i ett produktteam där du står för FE-expertisen. Teamet är tvärfunktionellt och innehåller kollegor med fokus på UX, backend, test, analys och en product owner. För att dela kunskaper och driva FE-arkitekturen ingår du även i en community med andra FE-utvecklare.

En dag på jobbet kan exempelvis innehålla:
- Utveckling av nya innovativa tjänster tillsammans med teamet.
- Implementation av ny funktionalitet i våra befintliga digitala tjänster.
- Vara med och utforma vår FE-arkitektur för att kunna driva innovation. 
- Genomföra A/B tester tillsammans med teamet.
- Dynamiska diskussioner inom teamet och verksamheten.

Vilka tekniker använder vi? 
- React 
- Serverside JavaScript
- Sitevision Cloud med RestApps
- Webpack och Gulp

Vem är du?
Vi tror att du är en teamspelare som har jobbat med frontend-utveckling av responsiva konsumenttjänster under några år.

Du har både erfarenhet och ett genuint intresse för några av de tekniker som vi använder. Du går i gång på att skapa kod som levererar både värde och kvalitet till affären samtidigt drivs av att ständigt utveckla dig själv och det sätt som ditt team arbetar på.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder möjligheten att jobba med det du tycker är kul och utmanande och samtidigt bidra till en bättre värld. Vårt kontor finns bredvid Stockholm central i klimatsmarta Waterfront Building och där jobbar du i en inspirerande miljö tillsammans med personer med olika bakgrunder och kompetenser.

Hos oss är det ofta något kul på gång som våra populära inspirationsföreläsningar från de organisationer vi stödjer och du har även möjligheten att delta i volontärarbete på arbetstid.

Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med MaxKompetens, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringsansvarig Katarina Bjernefalk på 070 512 49 15 eller Vi gör urval och intervjuer löpande.

Mer om Novamedia och Postkodlotteriet
Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges mest populära lotterier med ungefär en miljon kunder. Under varumärket finns även bingo och skraplotter online samt en rad populära tv-program, bland annat Postkodmiljonären och En ska bort som sänds i TV4.

Överskottet från Postkodlotteriets produkter går till 55 ideella organisationer. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat 9,4 miljarder till välgörenhet och samtidigt gjort fler än 1000 svenskar till miljonärer. Operatörsbolag för Svenska Postkodlotteriet är Novamedia Sverige AB. Vi är ca 180 medarbetare och har kontor i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building i centrala Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb