Junior Skattejurist till Baker McKenzie

Rekryterare
Baker McKenzie
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 24 augusti 2018
Stängs
den 23 september 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Baker McKenzie Stockholm växer och vi söker nu en junior skattejurist som ska jobba i rollen som biträdande jurist i skattegruppen.

Bland våra uppdragsgivare finns många av de främsta svenska och internationella företagen. Du kommer att arbeta nära de andra kollegorna i gruppen.  Du kommer att arbeta med främst inom företagsbeskattning, moms och Transfer Pricing.

Vem söker vi
Vi söker dig som har juristexamen och något eller ett par års erfarenhet av att arbeta med skatterätt på en advokatbyrå eller bolag, alternativt har nyligen avslutat din notarietjänstgöring vid förvaltningsrätten.

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en internationell organisation. Du är lösningsorienterad och anpassar dig lätt till nya omständigheter.

Som person är du ambitiös, affärsmässig, kommunikativ och resultatorienterad.  Vi utgår från att du har en god analytisk förmåga och är en noggrann, strukturerad person, som är van att hålla deadlines. Vidare är du ansvarsfull och tycker om att arbeta självständigt som en del av ett team.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du erbjuds
Är du den vi söker erbjuds du en mycket intressant tjänst i en stimulerande och internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev, examensbevis och betyg, via www.jurek.se snarast då intervjuer sker löpande.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

Om verksamheten
Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå - och en av världens ledande inom affärsjuridik.
Vi är ett sammansvetsat team på ca 80 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar.  Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001.

Liknande jobb

Liknande jobb