Ekonomiassistent på deltid, Göteborg

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Stad)
Annonserat
den 27 augusti 2018
Stängs
den 26 september 2018
Kontakta
Anna Eriksson
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

Ekonomiassistent på deltid med driv och intresse för siffror till centrala Göteborg

Ekonomiassistent på deltid med driv och intresse för siffror till centrala Göteborg Vi söker nu för kunds räkning en självständig och prestigelös ekonomiassistent till ett längre uppdrag på 60 % där du kommer arbeta med både kund-, och leverantörsreskontra. Om du även hanterar löner är det ett plus. Som person ska du tycka om att arbeta i en miljö som präglas av kreativitet, engagemang och högt tempo. Tjänsten är placerad i centrala Göteborg och företaget kommer flytta till nya fräscha lokaler inom kort. För rätt person kan det bli aktuellt med en anställning hos vårt kundföretag längre fram. Låter denna roll intressant? Sök då tjänsten redan idag – vi arbetar med löpande urval!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en erfaren och självständig ekonomiassistent som hanterar kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar och andra löpande arbetsuppgifter. Du kommer även ansvara för tidredovisningssystemet, ta fram underlag för löneutbetalningar och administrera reseräkningar. För rätt person finns det goda möjligheter att ta sig an fler uppgifter. 

Lämplig bakgrund
Till denna roll ser vi att du har en utbildning inom ekonomi samt relevant erfarenhet. Du har ett stort intresse för siffror och har god förståelse för flöden och processer.  Du har tidigare arbetat som ekonomiassistent i en bred roll och känner dig trygg i att självständigt arbeta med detta. Vidare har du erfarenhet av att jobba i ett större ekonomisystem och har en mycket god systemvana.

Din personlighet
Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Du är nyfiken och har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker. När det kommer till dina arbetsuppgifter är du lösnings- och detaljorienterad, du har förmåga att prioritera och arbetar effektivt. Du drivs av ett stort engagemang, har en mycket god förmåga att kommunicera och att samarbeta med andra.

Din ansökan
Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Anna Eriksson på tel:0766-47 16 32.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb