Senior biträdande jurist till SRB Advokat

Rekryterare
SRB Advokat
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 30 augusti 2018
Stängs
den 29 september 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om verksamheten
SRB är en affärsjuridisk boutiquebyrå med inriktning mot alternativa investeringar, private equity och M&A. Vi använder juridiken för att tillhandahålla förstklassig affärsmässig rådgivning till våra klienter inom våra respektive specialistområden.

Vi fortsätter att växa och söker därför en senior biträdande jurist till vår verksamhet inom alternativa investeringar. Vårt team inom alternativa investeringar har fokuserat på denna typ av processer och villkor i över 15 år, och assisterar/har hittills i år assisterat investerare och grundare i över 20 fondresningar (värde ca 18 miljarder SEK). Majoriteten av våra klienter är stora nordiska institutionella investerare och våra ärenden är ofta av internationell karaktär.

Vi har startat boutiquebyrå eftersom vi är förvissade om att klientens bästa kan åstadkommas med mer affärsnytta genom stark specialisering, mindre team och hög senior närvaro.

Är du den vi söker?
Du har arbetat minst fem år efter din juristexamen på affärsjuridisk advokatbyrå och/eller bolag, helst med alternativa investeringar, annars med transaktioner eller inom bank och finans. Tingstjänstgöring är meriterande men inget krav.

För att trivas hos oss tror vi att du är ambitiös, självständig, positiv och pragmatisk. Du är mycket kvalitetsmedveten och van att hantera höga krav. Du gillar pulsen i stora transaktioner, och du drivs av att ständigt utvecklas. Svenska och engelska skriver och pratar du obehindrat.

Vad vi erbjuder
Som en del av teamet inom alternativa investeringar arbetar du självständigt men i grupp och alltid nära Frida Sander. I din roll som senior biträdande jurist kommer du arbeta självständigt gentemot klienter och vi ser också gärna att du tar en coachande roll gentemot dina mindre seniora kollegor. Vi är i uppbyggnadsfas, vilket betyder att det är korta steg från idé till handling och att alla anställda är engagerade i byråns utveckling. Som senior biträdande jurist kommer du ges en unik möjlighet att vara med och bygga byrån för framtiden.

Ansökningsprocessen
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar SRB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb