Löneadministratör/Lönespecialist sökes till trevligt företag i Mölndal

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 30 augusti 2018
Stängs
den 29 september 2018
Kontakta
Anna Eriksson
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Löneadministratör/Lönespecialist sökes till trevligt företag i Mölndal

Har du erfarenhet av att arbeta som löneadministratör/lönespecialist och är tillgänglig omgående? Då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu för kunds räkning en noggrann och strukturerad löneadministratör till ett längre uppdrag där du kommer arbeta med komplex löneberedning i ett tillväxtföretag. Tjänsten är placerad i Mölndal i trevliga lokaler. Låter denna roll intressant? Sök då tjänsten redan idag – vi arbetar med löpande urval!

Dina arbetsuppgifter innefattar hela löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata till slutlig utbetalning av lön. Du hanterar även rörliga löner, bonusar, reseräkningar samt övriga utlägg. Tillsammans med dina kollegor är du ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. Du kommer att tillhöra en avdelning bestående av sex löneadministratörer och ni kommer tillsammans hantera ca 2 400 löner. Du kommer att arbeta mot tydliga deadlines och mål.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har arbetat med lön tidigare i ett större bolag, ett krav för tjänsten är att du kan hantera löner för både tjänstemän och kollektivanställda. Du trivs med administrativa uppgifter och kan hantera stora flöden och mycket information. Du är flexibel och prestigelös med en hög servicenivå. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Du arbetar självständigt med dina egna ansvarsområden samtidigt som du har lätt att samarbeta och att vara del av ett team. Erfarenhet av ett större lönesystem, framförallt Agda, är ett krav. 

Till denna roll ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomi och har minst ett par års relevant erfarenhet som löneadministratör/lönespecialist.  Du har arbetat som löneadministratör i en stor organisation och känner dig trygg i att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Vidare har du erfarenhet av att jobba i ett större lönesystem och har lätt att sätta dig in i nya rutiner och processer.

Din personlighet
Som person är du noggrann, effektiv och strukturerad. När det kommer till dina arbetsuppgifter är du lösnings- och detaljorienterad, du har en mycket god förmåga att prioritera och arbetar effektivt och metodiskt. Du har en god kommunikationsförmåga och kan hantera förändringar på ett bra sätt.

Din ansökan
Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Anna Eriksson på  telefon 031-3335480.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.