Driven Business Controller till gymkedja i Solna! 

Rekryterare
Actic
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 30 augusti 2018
Stängs
den 29 september 2018
Ref:
897678
Kontakta
Johanna Alderin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en engagerad och driven person som är redo för en ny utmaning? Brinner du för det personliga mötet och har hög servicekänsla? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kanske du är vår nya medarbetare på Finance-avdelningen.

Som Business Controller ansvarar du för att leda och utveckla Business Control funktionen inom Actic koncernen. Din uppgift är utveckla Business Control funktionen och arbeta nära driftorganisationen med nyckeltalsuppföljning och lönsamhetsutvärdering Du bidrar också till att effektivisera bolagets rapporteringsprocesser och kontrollstrukturer samt avdelningens processer och rutiner. I tjänsten ingår personalansvar för avdelningens andra controller och du rapporterar själv till Actics CFO. På Financeavdelningen är vi 13 personer som arbetar mot samtliga av våra marknader. Placeringsort är på huvudkontoret i Solna Businesspark med bra pendlingsmöjligheter och gångavstånd från ett av Actics gym. Under 2020 kommer kontoret att flytta till Ulriksdal/Solna där vi kommer få helt nya lokaler med gym en trappa ner.

 I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Utveckla nyckeltalsuppföljning och analys av verksamheten
  • Affärsstöd till driftverksamheten med löpande resultatuppföljning
  • Driva budget och prognosprocess
  • Månadsrapportering till landschefer och styrelse
  • Systemägare Qlick View inkl utvecklingsfrågor

Du är en trygg och självständig ”doer” som tycker om att arbeta i ett högt tempo och ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en person som brinner för det sociala mötet och har en hög servicekänsla. Du finner dig inte i status qou utan strävar ständigt efter att utveckla arbetssätt och system.

Din bakgrund:

  • Civilekonom
  • Minst 5-10 års arbetslivserfarenhet som Business Controller
  • Vana vid att uttrycka dig i tal och skrift

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

ACTIC söker en Business Controller Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 180 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se 

Liknande jobb

Liknande jobb